Vali Coş makamını 4. Sınıf öğrencisine teslim etti

Vali Coş makamını 4. Sınıf öğrencisine teslim etti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını Semiha Yücel Akdeğirmen İlköğretim Okulu 4....

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını Semiha Yücel Akdeğirmen İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Cesur?a devretti.

Makam koltuğuna oturan Cesur?un ?Sayın valim koltuğunuz çok rahatmış? demesi gülüşmelere neden oldu.

İlk ve tek çocuk bayramına sahip olmanın haklı gururunu içinde olduklarını söyleyen Cesur, ?Bugün TBMM?nin açılışının 94. yıldönümü. Aynı zamanda ilk ve tek çocuk bayramına sahip olmanın haklı gururunu bir kez daha yaşadığımız bir gün. Bu güzel günü yarının büyükleri olan biz çocuklara armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk?ü saygıyla ve minnetle anıyoruz. Her çocuğun içinde bir büyük insan vardır. Çocuklarını geleceğin teminatı olarak gören toplumlar daima ilerler ve güçlenirler? dedi.

?Sayın valim bize verdiğiniz değerin bir yansıması olarak makamınızı bizimle paylaştınız? diyen Ahmet Cesur, şunları söyledi:

?Ben de oturduğum bu makamın ağırlığını ve önemini hissederek tüm çocuklar adına sizlere teşekkürlerimi sunarım. Bizlere ışık tutan siz büyüklerimizin bu güvenine laik olmak için çok çalışacağız. Dünyanın köşesinde sevgi, umut ve barış bekleyen çocuklara, yine dünya çocuklarıyla el ele vererek ulaşacak ve bizden sonrakilere güzel bir gelecek sağlayacağız. Unutmayalım, bizler yüreğinde en temiz duygularla, en ulaşılmaz hayalleri için rüzgarı güç olarak gören ve değerlendiren uçurtmalar gibiyiz. Hayal ettikçe başaracak, başardıkça yükseleceğiz. Bizimle birlikte ulusumuzu da aydınlık yarınlara taşıyacağız. Çünkü biz geleceğiz. Bütün güzel duygularımla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.?

Konuşmanın ardından Cesur, il milli eğitim müdürü, emniyet müdürü ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanına talimatlar verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler