Vali Demirtaş, İftarda Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Vali Demirtaş, İftarda Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Vali Demirtaş, “Huzurda Buluşuyoruz” Projesi Kapsamında Düzenlenen İftar Programında Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

iftar-1-004.jpg

Vali Demirtaş, İftarda Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Vali Demirtaş, “Huzurda Buluşuyoruz” Projesi Kapsamında Düzenlenen İftar Programında Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Vali Mahmut Demirtaş, Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında İl Müftülüğü tarafından hazırlanan, "Şen Camiler" projesi,  “Huzurda Buluşuyoruz” etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar ile bir araya geldi.

iftar-3-002.jpg

Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde düzenlenen programa Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Ezan-ı Şerifin ve açılan orucun ardından konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Ramazan Ayı’nın yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma içerisinde geçen kardeşlik olgusuna değinerek, “Siz çok kıymetli vatandaşlarımızla, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri aynı sofrada buluşturan Allah’a  hamd-ü senâlar olsun. Manevi iklimini yaşadığımız Mübarek Ramazan Ayı’nın kazanımlarının artarak devam etmesini yüce Mevlamızdan  niyaz ediyorum” dedi.

Vali Demirtaş, kamu yatırımlarından da bahsederek, vatandaşların huzuru ve refahı konusunda tüm hizmetlerin artarak devam ettiğini vurgulayarak, “Adana TOKİ Numune Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi adıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ederken, eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alana 100 yataklı yeni bir hastaneyi siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Seyhan İlçemizde 150 yatak kapasiteli bir hastane de kentimize kazandırarak, sağlık alanında olduğu gibi eğitim ve diğer kamu hizmetleri ile hak ettiğiniz kaliteli bir yaşamı sizlere sağlamak için tüm kamu ve yerel yöneticilerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Vali Demirtaş, iftara katılan tüm vatandaşlara tekrar teşekkür ederek, bu tür etkinlikler ile birlikte olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler