Mustafa Yürekli
Yarınki İslam (2)
Amerika viraneye dönüşmüş Suriye'den istediği sonucu alamayacağını anladı, aylardır bombalıyor ama bir arpa boyu yol alamıyor.
Türkiye'nin de bir parçası olduğu Avrupa'nın desteğini artırmak ve yeni operasyonlara katmak için harekete geçti.. İslam'a vurarak yapıyor, Avrupa'yı yanınaçekmeyi.
İslam, insanlığın ufkuna ağmış tek hakikat. İslamofobi, Amerika'nın Yahudileri de hoşnut eden bir projesi: Avrupa, sömürgeciliğinin faturası olarak boynuna geçen İslam'dan İslamofobi ile kurtulamaz.. Türkiye ve Avrupa ülkeleri ancak İslam'ı çürüterek ve aşarak kurtulabilir. Bu da mümkün değil. Çünkü İslam'ı aşmak yeni bir peygamberin gelmesi demektir. Güzellikle ya da tarihin zorlamasıyla Avrupa ülkeleri İslam'a sığınacaklar.
Dünya sistemi, ilk defa gerçek muhalefetle karşılaşıyor. Birleşmiş Milletlerin güvenlik konseyindeki Amerika, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin milyonlarca Müslümanı ezip sömürüyorlar.
Çin, hem Doğu Türkistan’daki Müslümanların kanını emdiği için, hem de Afrika ve Ortadoğu’daki Müslümanlara dişini geçirdiği için Amerika ile dünya hakimiyeti mücadelesi verebiliyor. Bugü eski gücüne erişmeye çalışan Rusya, çift kutuplu dünyada VARŞOVA PAKTI’nı kurup ikinci kutup olabilmişse ve hala Amerikaya kafa tutabiliyorsa bunu Balkanlar, Orta Asya ve Kafkaslardaki milyonlarca Müslümanı ezip sömürmekten aldığı güçle yapabiliyor.
Amerika'nın iki müttefikinden İngiltere hala Ortadoğu'da, Afrika'da Müslümanları sömürüyor. Fransa, gözünü karartıp 1966’de NATO’dan çıkabildiyse bunu Afrika ve Suriye’yi sömürgeleştirmeyle elde ettiği güçle yapıyor. İmam Humeyni’nin ve Kaddafi’nin çadırını Paris’e kurmalarının nedeni İslam’ın gerçek muhalefet oluşu.
Bu dört devlet, hala Amerika’ya günümüzde de kafa tutabiliyorlarsa, bunu Müslümanlardan haksız bir biçimde aldıkları güçle yapıyorlar.
Amerika, bir taraftan Çin ve Rusya'yla mücadele ediyor, diğer taraftan müttefiklerini denetleyip politikaları doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyor; ayrılıkçı, ırkçı şiddetle Fransa ve İngiltere'nin nüfuzlarını daraltmak istiyor.
Ne var ki İslam milleti hala uyuyor! Yarınki İslam, aydınların tarih sahnesine çıkmasını, hakikatin sözcüsü olup İslam milletini peşine takarak Filipinler'den Fas'a kadar koca İslam ülkesini uyandırmasını bekliyor.
Ufuktaki yeni İslam medeniyeti, aydın seferberliğine çıkanlara zafer ödülü olacaktır.
Mustafa Yürekli - Haber7

Mehmet Akif, Necip Fazıl ve Sezai Karakoç çizgisi
11 Eylül 2026 Cuma 14:14Helal Haram Duyarlılığı
09 Eylül 2026 Çarşamba 11:52Mekke Ortak Savunma Anlaşması’na Mısır, Katar ve Irak'ın katılımı
02 Eylül 2026 Çarşamba 21:27İslam kardeşliğinin güvencesi imandır
29 Ağustos 2026 Cumartesi 22:48Suskunluk, başsızlık ve dağınıklık..
17 Ağustos 2026 Pazartesi 18:23Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan Savunma İş Birliğinin Geleceği
12 Ağustos 2026 Çarşamba 21:10Rahmet ve bereket vesilesi: Sıla-i rahim
11 Ağustos 2026 Salı 21:54Hakikatin temsilcileri: Peygamberler
10 Ağustos 2026 Pazartesi 01:15Suskunluk, başsızlık ve dağınıklık..
05 Ağustos 2026 Çarşamba 12:24Müslüman kimliğimiz geleceğimizdir
30 Temmuz 2026 Perşembe 00:02
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.