Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 28 -

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..

sarieroglu-1-006.jpg

"Terör örgütlerine verecek bir santimetrekare toprağımız yok"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:
- "Terör örgütlerine verecek bir santimetrekare toprağımız yok. Bundan sonra kaybedecek tek bir canımız yok"
- "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bizim iddiamız, Türkiye'yi daha ileri götürmekti, kalkınmayı hızlandırmak, büyümemizi daha da hızlandırmak, bütün refahı ülke sathında yaymaktı. İnşallah 31 Mart'ta bunun yerel ayağıyla ilgili güçlü bir başarı elde ederek bu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz"

*****

celik-1-008.jpg

"Türkiye gücünü sandıktan almasını bilmiştir"

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:
- "Türkiye, ne zaman önüne bir mesele çıksa, ne zaman Türkiye'nin işi bozulmaya kalksa, ne zaman birileri aşına, ekmeğine, işine, siyasetine, milletinin iradesine göz dikmeye kalksa, bunu aşmanın yolu olarak en büyük gücü ve kuvvetini sandıktan almasını, milletin iradesinden almasını bilmiştir ve bu bilinçle yoluna yürümektedir"

*****

sarieroglu,-adanada-2.jpg

"Anketlerle alakalı algı çalışması var"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:
- "31 Mart, hem Türkiye'nin geleceğe daha güvenle bakabilmesi hem daha hızlı kalkınması, ulusal düzeydeki artıların yerele tam anlamıyla yansıması açısından kilit öneme sahip"
- "Anketlerle alakalı sürekli olarak algı çalışması var. Bunlar da yine bir oyunun parçası. Biz de anketleri görüyoruz, yapıyoruz. Hem Adana'da hem Türkiye'de çok iyi şekilde de devam ediyor. İnşallah 31 Mart akşamı hem şer odakları hem de onların Kandil'deki, Pensilvanya'daki uzantıları alacağımız sonuçları görerek milletimizin oyunları nasıl bozduğunu görecek"

*****

H. Mehmet Çevik, SP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından İstifa Etti..

H. Mehmet Çevik, SP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından İstifa Etti..

Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hacı Mehmet Çevik, belediye başkan adaylığından istifa ettiğini bildirdi.

Hacı Mehmet Çevik, şunları kaydetti:

“31 Mart mahalli idareler seçimleri için Adana Saadet Partisi Büyük Şehir Belediye Başkanlığı adaylığımdan 27.02.2019 tarihi saat 11.00’de gerekçeli sebeplerden dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Her miting ve panellerde, her gün söylediğim ve yaptığım, merhum şair Abdurrahim Karakoç’un bir dörtlüğünü kamuoyuyla paylaşmak isterim; diyor ki değerli üstat.

"Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar.
Haktan hakikatten yana bakın siz."

Ben bir Adanalı kardeşiniz olarak kimle kimin yürüdüğünü fark edip, haktan ve hakikatten yana duruş sergiledim. Bugüne kadar beni destekleyen tabanıma ve bu duruşu anlayan Adana kamuoyu ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

*****

43945.jpg

"Başarısız olalım diye dilek tutuyorlar"

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:
- "Türkiye'nin dostları ve Türkiye'nin iyiliğini isteyenler, mazlum coğrafyalarda duaları bizimle olanlar, başarımız için de dua ediyor. Aynı şekilde Türkiye'yi tökezletmek isteyenler, etrafımızda kurulan oyunların parçası haline getirmek isteyenler de başarısız olalım diye dilek tutuyor"
- "Sayın Cumhurbaşkanımızın bir günlük mesaisini, Kılıçdaroğlu, 1-2-3 ayda gerçekleştiremiyor. Neşet Ertaş üstadımız ne demişti? 'Aşk ile koşan yorulmaz.' Onun için AK Parti'lilerin zihninde, gönlünde, sizler için koşarken, çalışırken yorulmak, usanmak, dinlenmek yok"

*****

"Eş başkanlara karşı Cumhur İttifakı kazanacak"

- MHP'nin yeniden aday gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü:
- "Ben tüm kalbimle inanıyorum ki Adanalı hemşehrilerim örtülü ittifakın Adana'yı ele geçirmesine müsaade etmeyecektir. Eş başkanlara karşı Cumhur İttifakı kazanacak"

*****

yeni-007.jpg

Fikret Yeni’den Seyhan’ın 96 mahallesini kapsayacak marka projeler..

Fikret Yeni, Seyhan’ın 96 mahallesini kapsayacak marka projelerini kamuoyuna açıklayacak

-Seyhan’da gönül belediyeciliği, vizyon projelerle perçinlenecek

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Fikret Yeni, vatandaşların takdiri ve teveccühüyle göreve seçilmesiyle birlikte Seyhan’ı dünya markası haline getirecek vizyon projelerini, 3 Mart Pazar günü düzenlenecek toplantıda açıklayacağını bildirdi.

Fikret Yeni, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Partisinin Genel Merkezi kararı çerçevesinde Adana’nın yaklaşık yüzde 40 nüfusuna sahip olan Seyhan Belediyesi’nde Cumhur İttifakı adına AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğini hatırlattı.

*****

ak-parti-015.jpg

"Türkiye G20'de ilk 10'a girme iddiasını sürdürüyor"

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:
- "Dünyanın içinden geçtiği ortamda, dünyada ticaret savaşlarından bahsedilen bir dönemde Türkiye G20 ülkeleri içerisinde ilk 10'a girme iddiasını sürdürüyor. Türkiye, parlak, cazibeli bir geleceğe doğru yürümesi konusundaki gücünü ve kudretini korumaya devam ediyor"
- "Bu coğrafyayı vatan kılarken ödediğimiz bedelin aynısını, ekonomimizi büyütürken, demokrasimizi inşa ederken de ödedik. O yüzden büyüyen ekonomimizin, güçlü demokrasimizin bedeli ödenmiştir ve bunların hepsi vatandaşın sayesinde, sizin iradenizle olmuştur"

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler