Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 23 -

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 23 -

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..​​​​​​​

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 23 -

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..

sarieroglu-1-007.jpg

"Başka bir partiden aday oluyorsan bileğine, yüreğine güveneceksin"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:
- "Bizim içimizden çıkıp başka bir partiden aday oluyorsan önce bileğine, yüreğine güveneceksin. Bizim üzerimizden böyle algılarla çalışma yapmayacaksın"
- "İYİ Parti'li kardeşlerimizin de oylarını istiyoruz. CHP'li kardeşlerimizin oylarını da istiyoruz. Saadet'li kardeşlerimizin oylarını da istiyoruz. Onların yöneticileri yanlış işteler. Yanlış işte olanların peşinden gitmesinler. Bu ülke, vatan, bayrak için gelsinler, Cumhur İttifakı'na destek olsunlar"

*****

fikret-yeni-004.jpg

Tepebağ ve çevresi tepeden tırnağa yenilenecek…

-Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni, Adana ve Seyhan’ı marka kent yaparak gelecek yüzyıla taşıyacak projelerden olan Tepebağ Projesi ile heyecan uyandırdı.

-Fikret Yeni, neolitik çağdan beri çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan Adana’daki Tepebağ ve çevresini kapsayacak projenin gerçekleşmesiyle, bölgenin sadece Türkiye değil, dünya genelinde bir çekim merkezi olacağını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni’nin, neolitik çağdan beri çok sayıda medeniyete ev sahipliği yaparak kesintisiz iskâna sahne olan Adana’nın merkez Seyhan İlçesine dair Tepebağ Projesi, daha şimdiden her kesimden takdir toplamaya başladı.

*****

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler