Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 26 -

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 26 -

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..

Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru.. - 27 -

- Adana 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine Doğru, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adayları ile ilgili tüm haberleri ve son dakika gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz..

sarieroglu-2-006.jpg

"Engelleri aşmak için büyük çaba sarf ettik"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:
- "AK Parti iktidarı olarak göreve geldiğimiz 17 sene boyunca bir yandan vatandaşlara hizmet etmenin gayretinde olduk, diğer taraftan da önümüze çıkarılan engelleri aşmak için büyük çaba sarf ettik"
- "AK Parti olarak gönül belediyeciliği diyoruz, MHP'li kardeşlerimiz üretken belediyecilik diyor. Bu ikisini birleştirip harmanlayarak vatandaşlarımız için çalışacağız"

*****

firdevs-cingozler.jpg

Firdevs Cingözler, “Ülkemizin Menfaati İçin Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”

Siyasete Kadın Eli Değerse Estetik, Zerafet Gelir

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı Asena birimi tarafından "Kadın İzleri" programı düzenledi. Şakirpaşa Konağı’nda düzenlenen ‘Kadın İzleri’ programında konuşmacı olarak Çukurova Belediyesi Cumhur İttifakı 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı ve işkadını Firdevs Cingözler katıldı. Davet edildiği bu etkinliğe katıldığından dolayı çok memnun olduğunu belirten Cingözler, ‘Mensubu olmaktan gurur duyduğum yarım asırlık davamızın eğitim ve kültür yuvası olan Ülkü Ocaklarının her biri birbirinden kıymetli Asenalarına böylesine anlamlı ve güzel bir farkındalık programı hazırladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

*****

akay-1.jpg

CHP’li Akay’dan Durak’a ziyaret

Aytaç Durak, Akay’la deneyimlerini paylaştı

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, aile dostu, akrabası Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak’ı ziyaret etti, güncel konularda görüş alışverişinde bulundu. CHP’li Akay’a seçimlerde başarı dileğinde bulunan Durak, ziyaret sırasında belediyecilik deneyimlerini de paylaşmayı ihmal etmedi.

*****

seyhan-003.jpg

-Seyhan ‘’Fikret Yeni’’ sesleriyle yankılanıyor

-Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni’nin Fevzipaşa ve Aydınlar mahallelerindeki seçim ofisi açılışına katılan vatandaşlar, Seyhan’da yeni bir dönem istediklerini söyledi.

-Seyhan ve Adana için uzun süren çalışmalar sonucu hazırlanan projeleri büyük ilgi uyandıran Fikret Yeni, ‘’Kamuoyuna açıkladığımız projelerimiz, ilçemizin her alanda kalkınmasına katkı sağlayacak’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler