Adana Devlet Tiyatrosu ocak ayında 5 oyun sahneleyecek

Adana Devlet Tiyatrosu ocak ayında 5 oyun sahneleyecek

Adana'da kültür sanat.. - Adana Devlet Tiyatrosunda (ADT) ocak ayında 4'ü yetişkin, 1'i çocuk oyunu olmak üzere 5 eser sahnelenecek.

ADANA (AA)

ADT'den yapılan açıklamaya göre, Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde, ocak ayında, sezonun açılış oyunu olan ve kapalı gişe oynayan "Fareler ve İnsanlar" oyunuyla başlayacak ve oyun 2-13 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak.

Geçen sezon oyunu olan, Joe Penhall’ın yazdığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı "Silahlı Manzara" oyunu, 16-20 Ocak'ta kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için sahnelenecek. Oyunda, ordu tarafından kullanılması amacıyla füze taşıyan insansız hava aracı tasarlayan mühendisin işi ve vicdanı arasındaki mücadelesi anlatılıyor.

Adana Devlet Tiyatrosu, 23-27 Ocak tarihleri arasında Erzurum Devlet Tiyatrosu yapımı, Hakan Boyav'ın yazdığı, Mehmet Yıldız'ın yönettiği "Koleksiyoncu" oyununu misafir edecek. Oyun, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 20.00'de, cumartesi günü ise saat 15.00 ve 20.00'de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak. 

Ocak ayının son günlerinde sezonun üçüncü yeni oyunu, Behiç Ak’ın yazdığı, Fırat Demirağ'ın yönettiği, Sevinç Gediktaş ve Devrim Evin'in rol aldığı "Ayrılık" seyirci karşısına çıkacak.

Küçük tiyatro severler, "Ali Baba ve Kırk Haramiler" oyununu 2 Ocak saat 14.00 ile 7, 8, 9 ve 14 Ocak tarihlerinde saat 11.00'de izleyebilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler