"Adana'da Bahçeli'nin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur"

"Adana'da Bahçeli'nin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur"
Ahmet Erdoğan, "Adana, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluş vilayetidir. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş'i 3 dönem TBMM'ye göndermiştir. Bu cümlelerden olmak üzere rahmetli Başbuğumuzdan sonra emaneti devralan Liderimiz Devlet Bahçeli de..

"Adana'da Bahçeli'nin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur"

Ortadoğu Gazetesi Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha'ya özel açıklamalarda bulunan MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, "Adana, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluş vilayetidir. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş'i 3 dönem TBMM'ye göndermiştir. Bu cümlelerden olmak üzere rahmetli Başbuğumuzdan sonra emaneti devralan Liderimiz Devlet Bahçeli de Çukurova'mızın yetiştirdiği, asrımızın lideridir. O da; Adanalıdır. Adanalılar olarak; liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur" dedi.

Gerek MHP İl Başkanlığı döneminde toplumun  tüm kesimleriyle samimi dostluklar kuran Ahmet Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında kentin her noktasına yetişiyor...

Ahmet Erdoğan'ın Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanlığına getirilmesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Adana'da yoğun bir seçim çalışması başlattı.Kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelen partililer, 24 Haziran seçimlerinde MHP'nin zaferle çıkması için yoğun bir çaba harcıyor.

Dur-durak bilmeden çalışan MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın sandıktan zaferle çıkacağına inandığını dile getirdi. Gerek Cumhur İttifakı ve gerekse de MHP'nin iç ve dış sorunlarıyla ilgili görüşlerini anlatan, vatandaşlarla yüzyüze ve birebir görüşmeler gerçekleştiren Ahmet Erdoğan'a Adanalılar büyük ilgi gösteriyor.. Gittiği her yerleşim noktasında sevgi, seliyle karşılaşan Ahmet Erdoğan, gördüğü ilgiye layık olmak için daha da şevkle çalışmaya ve gitmedik yerleşim yeri bırakmamaya kararlı.

ŞER ODAKLARI HÜSRANA UĞRAYACAK

Adana'nın en ücra köşelerine kadar giden Ahmet Erdoğan, ülkemizin çok önemli sorunlarla karşı karşıya olduğunu, 'Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye' sloaganıyla yola çıkan Cumhur İttifakı'nın toplumun tüm kesimlerinde heyecanla karşılandığını belirterek, ''Önemli devlet adamı, siyasetin bilge kişisi MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin engin ileri görüşlülüğü sayesinde Türkiye'nin önüne kurulmak istenen engeller, tuzaklar birbir bertaraf edildi. 600 yıllık bir imparatorluk geçmişine sahip olan Türkiye Cumhuriyeti'ni içte ve dışta yıkmak isteyen şer odakları, Sayın Bahçeli'nin öngörüsü sayesinde bir kez daha hüsrana uğradı. Bu hainler 24 Haziran'da sandıkların açılmasıyla birlikte bir kez daha Türk Halkı'nın tokadıyla yıkılıp gidecekler...'' dedi.

SETLER YIKILDI, TUZAKLAR BOZULDU

MHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Erdoğan, bazı merkezler tarafından MHP'nin baraj altında kalacağını, Cumhurbaşkanlığı'nda Cumhur İttifakı'na, Meclis seçimlerinde de başka partilere oy verilmesine yönünde algı operasyonu yapılmak istendiğini belirterek, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi MHP kurulmak istenen barajları da, setleri de, engelleri de aşarak bugünlere gelmiştir. Yüce Türk Milleti'ne olan inancımız tamdır. Ülkücülerin imanından ve abdestinden asla şüphesi yoktur. Türk Milleti, (Önce Milletim ve Devletim) diyen, hiçbir menfaat gözetmeksizin kalbi bu vatan ve millet için atan Ülkücüleri iyi tanıyor. Biz vatan ve millete hizmet etmek için yola çıktık. Bunun da başaracak güce, bilgiye ve imana sahibiz. 24 Haziran'da Milletimiz MHP'yi zafere taşıyacaktır...'' şeklinde konuştu...

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.