Adana'da marketten gasp

Adana'da marketten gasp
- Maskeli iki kişi, pompalı tüfekle kasiyeri tehdit ederek aldıkları 400 lirayla kaçtı

ADANA (AA)

- Adana'da, pompalı tüfekle bir markete giren maskeli iki kişi, kasiyeri tehdit ederek kasadan 400 lira gasbederek kaçtı.

Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'ndeki bir markete giren maskeli iki kişi, çalışanları pompalı tüfekle tehdit etti.

  Maskeli kişilerden biri pompalı tüfek ile kasiyeri tehdit ederken, diğeri kasadaki 400 lirayı aldı. İki şüpheli daha sonra plakası belirlenemeyen motosikletle kaçtı.

  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Marketin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.