Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da uyuşturucu operasyonu
- Kapısı "koçbaşı" ile kırılarak girilen evde yapılan aramalarda, 4 kilo 550 gram eroin ve 10 gram esrar bulundu- Polis kamerası tarafından kaydedilen operasyonda gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda, 4 kilo 550 gram eroin ve 10 gram esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim ekipleri, Havuzlubahçe Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını belirledi.

Polis kamerası tarafından kaydedilen operasyonda, polisler uyuşturucunun imha edilmesi ihtimaline karşı zaman kaybetmemek için kapıyı "koçbaşı" ile kırarak eve girdi.

Ekipler, zanlı Mehmet K'yi (47) gözaltına aldı. Narkotik dedektör köpeği "Kanas" ile evde arama yapıldı.

Köpeğin çekyatın alt bölümüne tepki vermesi üzerine yapılan incelemede, yastık içerisinde bir miktar eroin, esrar ve para ele geçirildi.

Daha sonraki aramalarda ise bir çantada ve penceredeki saksıların altında çok sayıda paketler halinde eroin ve esrar bulundu.

Narkotim ekipleri, evdeki aramalarda bulunan toplam 4 kilo 550 gram eroin ve 10 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiğini değerlendirilen paraya el koydu.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.