AGİAD Taşköprü'de gönülleri birleştirdi

AGİAD Taşköprü'de gönülleri birleştirdi

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD), tarihi Taşköprü üzerinde binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturdu.

Ramazan ayının maneviyatına uygun bir atmosferde Seyhan Nehri ve Taşköprü'nün üzerinde Sabancı Camii'nin gölgesinde gerçekleştirilen iftar büyük ilgi gördü. 


BÜYÜK İLGİ
AGİAD'ın Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar buluşması, 'dünyanın kullanılmakta olan en eski köprüsü' ünvanına sahip tarihi Taşköprü üzerinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 binden fazla kişinin buluştuğu iftar sofrasına, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,  TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ile AGİAD'ın önceki dönem başkanlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileri, AGİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Herkese açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, katılan herkesle yakından ilgilendi. 
Duaların okunduğu etkinlikte katılımcılar hep birlikte iftarını açtı. 

agiad-001.jpg
'BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'
Konuklara gösterilen ilgi için teşekkür eden AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, şöyle konuştu:
"Gönül iklimimizin ve manevi duygularımızın böylesine yoğunlaştığı bir dönemde, yüz yılların tanığı Taşköprü'nün ve bereketin sembolü Seyhan Nehri üzerinde, en önemlisi eşsiz Sabancı Camii'nin gölgesinde buluştuğumuz için çok mutlu olduk. Adana iş dünyasının genç temsilcileri olarak AGİAD çatısı altında her yıl geleneksel Ramazan buluşmalarını tekrarlıyoruz. Bu birliktelik bizi çok sevindiriyor ve duygulandırıyor. Dünyanın kullanılmakta olan en eski köprüsü ünvanına sahip Taşköprü üzerinde orucumuzu açmak çok anlamlı. Bu köprü, binlerce yıldır birlikteliğin, beraberliğin ve hoşgörünün simgesi oldu. Tarihin her döneminde hiçbir ayrım gözetmeksizin insanlar, bu topraklarda bu köprüyle kardeşlik ve barış iklimine katkı yaptı. Bizi biz yapan değerler, bu köprünün üzerinden tüm dünyaya yayılıp güzel Anadolu topraklarında yaşam buldu. Bugünlerde her türlü ayrıma karşın bir olmanın, birlikte olmanın, yan yana durmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Biliyoruz ki, gücümüz birliğimizden geliyor. Gücümüze güç kattığınız için, bu kutsal ayda bizi yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler