Aladağ'da "Kariyer Günleri" etkinliği

Aladağ'da "Kariyer Günleri" etkinliği

Aladağ ilçesinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

ADANA (AA)

Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Adem Oğuz ve Aladağ İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

İyi bir kariyere ulaşabilmek için şimdiden çok çalışmak gerektiğini belirten Akgedik, zamanını ve öğrencilik yıllarını iyi yöneterek bulunduğu mevkiye geldiğini söyledi.

Öğrencilere çok kitap okumalarını, matematik ile yabancı dil öğrenmelerini tavsiye eden Akgedik, şunları kaydetti:

"Hedeflerinizi şimdiden belirlemelisiniz. Ne olmak istediğinize karar verecek ve ona göre ders çalışacaksınız. Ben inşaat mühendisiyim. Ülkemizde ve dünyada mühendislik en önemli mesleklerden biri. Ama matematik ve yabancı dili iyi bilmeniz gerek. Eğer yabancı diliniz iyi olursa dünyanın her yerinde kariyerinize uygun, dolgun ücretle iş bulabilirsiniz. Eğer ilerde düşünür, halkın gönlünü kazanabilirseniz sizler de belediye başkanı olabilir ve halka hizmet edebilirsiniz. Aranızda 2. TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru olarak cevaplandıran öğrenciler var. Onları ve onları yetiştiren öğretmenleri tebrik ederim, hepinize başarılar dilerim."

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Akgedik, etkinliği düzenleyen okul yetkililerine teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler