Başkan Avcı'dan 10 Ocak mesajı!..

Başkan Avcı'dan 10 Ocak mesajı!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, günümüz şartlarında gazeteciliğin ve gazetecinin öneminin daha da arttığını söyledi.

Başkan Avcı'dan 10 Ocak mesajı!..

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, iletişimde sınırların kalktığı, bilgi alışverişinin olağanüstü arttığı günümüz dünyasında gazetecilik mesleğinin ve gazetecinin öneminin, sanılanın aksine daha da arttığını söyledi.

Gerçek bilgiye olan ihtiyaç ve gazeteci...

Bünyamin Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, toplumu yönlendiren, kitleleri sürükleyebilen özellikleriyle basın ve sosyal medyanın güvensiz ortamında gerçek bilgiye olan ihtiyaca ve önemine vurgu yaptı. Avcı "Bu doğru bilgiyi verebilecek olanlar ise gerçek gazetecilerdir." ifadesini kullandı.

 "Türkiye çok özel ve hassas şartlara sahip"

Başkan Bünyamin Avcı şunları söyledi::

"Her gün yeni sınırları test edilen iletişim imkânları sayesinde Dünyamız küçük bir köye dönüşüyor. Türkiye ise bulunduğu bölge itibarıyla çok özel ve hassas şartlara sahip. Düşmanı çok, dostu az olan ülkemizde ihanet odaklarının en çok kullandığı alan basın ve sosyal medyadır. Her saniye yalanla, iftirayla topluma kin ve nefret saçan, teröristlere sahip çıkan, kardeşliğimizi, üniter yapımızı hedef alan, milli ve manevi değerlerimize saldıran, milli iradeyi hazmedemeyen, darbelerden medet uman şer odakları, en büyük tehdit haline gelmiştir."

"Güven veren gazeteciler çok kıymetli bir kazanç"

Bünyamin Avcı "Gerçek bilgi kaynaklarını kullanmak ve yaymak suretiyle bu tehlikeyi etkisiz kılmak, hepimizin milli görevidir. Kuşkusuz bu noktada en büyük güvencimiz; ülkemizi, milletimizi seven, topluma karşı sorumluluk hisseden, kamu menfaatini savunan, demokrasiden yana olan, huzur iklimini besleyen, ihanete ve husumete karşı tavır koyan gerçek gazetecilerdir. Bu manada milli ve manevi değerlerle barışık, her türlü tehlikeye karşı toplumu aydınlatan, doğru bilgi sunan, güven veren gazetecileri ülkemiz için çok kıymetli bir kazanç olarak görüyoruz." dedi.

"Çalışan Gazeteciler Günlerini tebrik ediyorum"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı :

"Çalışan Gazeteciler Gününü bu duygu ve düşüncelerle idrak ediyoruz. Bu vesileyle;  gönlü ülkemizden, milletimizden, şehrimizden yana olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini tebrik ediyorum. Pandeminin olumsuz şartlarıyla maddi ve manevi olarak yıpranan çalışan gazetecilerin, toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte tez zamanda normal hayata kavuşmalarını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler