Birlikte üretip birlikte başaracağız

Birlikte üretip birlikte başaracağız

- AGİAD ailesi bir arada- İş dünyasının genç temsilcileri buluştu

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Gülümsün Adalı, Türkiye ve Adana'nın ekonomik kalkınması için herkesin birlik içinde çalışıp mücadele etmesi gerektiğini söyledi. Ekonomik göstergelerin kimseyi olumsuz etkilememesi gerektiğini vurgulayan Adalı, "Ülkemiz ve kentimiz için her şeye rağmen birlikte üretip birlikte başaracağız" dedi. 


Geleneksel Buluşma Sürüyor


AGİAD'ın geleneksel öğle yemeği buluşmaları sürüyor. AGİAD'ın yeni yönetimince bu dönem dördüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte, iş dünyasının genç temsilcileri biraraya geldi. Naif Lokanta'da yapılan ve AGİAD ailesini buluşturan etkinliğe ADSİAD Başkanı ve TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez de katıldı. Her ayın son Çarşamba günü farklı bir mekanda gerçekleştirilen buluşmada, AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla tek tek tokalaşıp görüş alışverişinde bulundu. AGİAD üyelerinin dayanaşmasını güçlendiren etkinliğe katılanlara teşekkür eden AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, "Derneğimizde dayanışma ve kaynaşma etkinliklerine ağırlık veriyoruz. Çünkü biz AGİAD ailesiyiz. Aile fertlerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

 
Birliktelik Vurgusu


Geride kalan 2016 yılında Türkiye'nin siyasi ve ekonomik olarak zor günler geçirdiğini anımsatan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, şöyle konuştu:
"Hain terör saldırıları ve darbe girişimi nedeniyle zor günler geçirdik ama umudumuzu ve inancımızı hiç yitirmedik. Yeni yıla da bu inanç ve kararlılıkla bakıyoruz. Mutlaka ülkemiz zor günleri atlatacak ve refah içinde yaşadığımız bir ortam sağlanacak. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler ülkemiz ve kentimizin kalkınması, toplumsal huzuru ve refahı için durmadan çalışacağız. Ekonomik tablolara ve göstergelere bakınca bazı olumsuzluklar göze çarpıyor. Olağanüstü dönemlerden geçtiğimizin farkındayız ancak ekonomik reformlarla, iş dünyasına da kulak verilerek sorunların çözümü için adımlar atılmasını bekliyoruz. Yüksek döviz kuru gibi tüm olumsuzluklara karşın çalışarak, üreterek, birlik ve beraberlik içinde her zorluğu aşacağımızı biliyoruz. Kimseyi etkilememesi gereken olumsuz göstergeleri tersine çevirebilecek potansiyelimiz var. Ülkemiz ve kentimiz Adana için her şeye rağmen birlikte üretip birlikte başaracağız."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler