Çelik: "Abdullah Doğru, çok tecrübeli bir arkadaşımız.."

Çelik: "Abdullah Doğru, çok tecrübeli bir arkadaşımız.."

Çelik: "Abdullah Doğru, çok tecrübeli bir arkadaşımız, onun için arkasındaki 13 ve 14'üncü sıradaki arkadaşlarımızı da beraber TBMM'ye gönderelim.."

20180622_214628.jpg

Çelik, AK Parti Adana Milletvekili adayı Doğru'nun seçim bürosunda konuşuyor...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik:

"Çok az zamanımız kaldı, çay içmeye bile vaktimiz yok. Kararsız kardeşlerimize ulaşalım. Onların Cumhurbaşkanımıza ve adaylarımıza oy vermesinin ne kadar önemli olduğunu anlatalım.."

Çelik, "Abdullah Doğru, çok tecrübeli bir arkadaşımız, onun için arkasındaki 13 ve 14'üncü sıradaki arkadaşlarımızı da beraber TBMM'ye gönderelim.."

"Bugün Türkiye aleyhine konuşanlar 24 Haziran'dan sonra göreceksiniz, Türkiye'den ilk randevu isteyenler olacaklar. İlk önce onlar gelmek isteyecek.."

Çelik, AK Parti Adana Milletvekili adayı Abdullah Doğru'nun seçim bürosunu ziyaretinde yaptığı açıklamada, 24 Haziran'ın demokrasi bayramı olacağını bildirdi."

 

20180622_215410.jpg

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik:


- "2002'den bugüne kadar birliğimizi dirliğimizi her geçen gün güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye işini bilen ehil kadrolar tarafından yönetilmektedir"

- "24 Haziran akşamı sandıklardan en güçlü oy Cumhurbaşkanımıza ve adaylarımıza çıktığı zaman Türkiye'de bayram yapıldığı gibi Arakan'da da bayram yapılacak, Gazze'de de bayram yapılacak, Somali'de de bayram yapılacak, Bakü'de de bayram yapılacak, Bosna'da da bayram yapılacak"


- "24 Haziran gecesi aziz milletimiz ve dünyanın her tarafındaki mazlumlar bayram yaptığı zaman birileri üzülecekler. Türkiye'nin hayrını istemeyenler, Türkiye'nin iyiliğini istemeyenler, Türkiye'nin büyümesini istemeyenler üzülecekler. Ve en çok kim üzülecek biliyor musunuz? Sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanımız ve adaylarımız en yüksek şekilde sandıklardan çıktığı zaman FETÖ kahrolacak, PKK ve destekçileri kahrolacak, Türkiye'nin düşmanları kahrolacak"

 

miktat-yildirim-001.jpg

Bakan Ömer Çelik, yeni dönemde Türkiye'de daha dinamik ve kuvvetli işlere imza atacaklarını bildirdi.

AK Parti iktidarları döneminde çok önemli işlere imza attıklarına işaret eden Çelik, "Son 16 sene içerisinde 100-200 yıllık yol yürüdük. Geçmişte 20-30 ve 50 yılda yapılmayan işleri, 6 ayda, 1-2 senede yaptık. Bundan çok daha fazlasını yapabileceğimiz bir enerjiye ve dinamiğe sahibiz. Aynı zamanda da böyle bir sisteme geçiyoruz." ifadesini kullandı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler