Cengil, Biz yakın hedefler için değil yüksek idealler için siyaset yapıyoruz.

Cengil, Biz yakın hedefler için değil yüksek idealler için siyaset yapıyoruz.

'2014 Seçimleriyle Birlikte Türkiye Has Parti İktidarına Adım Atacak''Yüksek idaaller için siyaset yaptıklarını açıklayan Halkın Sesi Partisi...

'2014 Seçimleriyle Birlikte Türkiye Has Parti İktidarına Adım Atacak'

Yüksek idaaller için siyaset yaptıklarını açıklayan Halkın Sesi Partisi Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerle birlikte Halkın Sesi Partisi’nin iktidar dönemi Türkiye’de başlayacaktır’dedi.

Beraberinde Çukurova ilçe Başkanı Ali Küçükoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyen HAS Parti Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil , bu güne kadar yapılan siyasi tarzlarından vatandaşın artık bıktığını belirterek; HAS Parti siyaseti şöyle formatlıyor, Biz yakın hedefler için değil yüksek idealler için siyaset yapıyoruz. Kuruluşumuzla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Kongre sürecimiz başladı. Mart ayı ile birlikte ilçe kongrelerimiz başlıyor ilçe kongrelerimizin bitiminden sonra Ekim ayı içerisinde il kongremiz yapılacak ve partimizin kuruluş yıldönümü olan 1 Kasım’da da partimizin büyük kongresi olacak ve bu kongreler neticesinde oluşacak kadrolar, Has Partiyi 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlere hazırlayacaklar. 2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerle birlikte Halkın Sesi Partisi’nin iktidar dönemi Türkiye’de başlayacak.’dedi.

Halkın artık umut olarak HAS Parti’yi gördüklerini ifade ettiklerini vurgulayan Cengil; Bizde halkımızın bize uygun gördüğü bu idaaller doğrultusunda çalışacağız. Vatandaşın bize yüklediği yüksek idaaller vizyonuna uygun kadrolarla HAS Parti’yi biraz daha güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz Bu idealler etrafında bizimle yol arkadaşlığı yapabilecek, gönlü bizimle çalışacak olana herkese kapımız açık olacak. Bugüne kadar değişik siyasi yapılarda yer almış olabilirler. Bize yol arkadaşlığı yapacak herkese kapımız sonuna kadar açıktır’dedi.

Adana’ya büyük bir bütçe aktarıldığını belirten Cengil, Bu imkanın israf edilmeden hizmete dönüşmesi gerektiğini savundu Cengil şunları dile getirdi:Bu konuda Siyasi Partiler olarak, İktidar ve muhalefet olarak. Sivil Toplum örgütleri, bürokrat ve Belediye Başkanları olarak hepimizin duyarlı olması gerekir. Biz halkın sesi partisi olarak bu konuda duyarlıyız Ve gördüğümüz bütün yanlışlıkları da dile getireceğiz. Bütün gördüğümüz güzellikleri de takdir edeceğiz. Ve yapanlara teşekkür edeceğiz. Hizmetler yapılırken öncelikli sıraya göre hareket edilmesi gerekiyor. Normalin biraz üzerinde yağmur yağdığı zaman Adana’nın daha önceki manzaralarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Yine aynı manzaralar ,yine çileyi çekenler aynı kesimler, sıkıntıya düşülen aynı yerler. Bu neyi gerektiriyor, bu ciddi bir çalışmayı gerektiriyor. Ama malesef şuanda problemi kökünden çözücü çalışmalar yapıldığını görmüyoruz.

Daha çok makyaja dönük, altyapı değil üst yapıya dönük belediye hizmetlerinin ağırlık kazandığını görüyoruz. Burada bir kez daha daha gözden geçirilmesi gereken, acaba çok daha önemli hizmetler var mı yok mu diye bu ortak akıl taraf ından masaya yatırılması gerekiyor. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu üst yapı hizmetleri yapılırken de büyük israfların, yanlışlıkların yapıldığını görüyoruz. AYKOME diye bir kuruluş var. bu kuruluşun öncülüğünde herhangi bir hizmet yapılacaksa bu hizmetin aksaklıklara sebebiyet vermemesi için bir takım proğramların yapılması gerkemektedir. Bunu da AYKOME yapacak. Ama Adana’nın sokaklarına baktığımız zaman, caddelerine çıktığımız zaman kazılmadık , eksik bırakılmadık yer yok, her tarafta yamalar ve eksikler var. Bir bakıyorsunuz TÜRKSAT bir yeri kazıyor, Bir bakıyorsunuz, TEDAŞ, SÜPERONLİNE, TÜRK TELEKOM. ASKİ kazıyor. Ama hep kazan daha önce kazdığı yeri önceki şekliyle bırakmıyor. Eksiklikler bırakarak çıkıyor, ya da yapmıyor. Bu calışmaların planlı ve proğmlı yapılması gerekiyor.


SİADLARA ve ADANA EMNİYETİNE TEŞEKKÜR

İşadamlarımızın bir araya gelerek oluşturdukları Ssanayici işadamları Derneklerini (SİAD’ların) çalışmalarını beğeniyorum. Bundan sonra Adana’ya yatırım gelmesi, Adana’daki hizmetlerin bir başka yere gitmesini engelleyebilmek adına bir takım çalışmalar yapıyorlar. Diliyoruz ki bu çalışmalar sadece masa etrafında toplanılarak yetinilmesin. Bu sivil toplum örgütleriyle beraber olacağımızı yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz.

Ayrıca bir diğer dile getireceğimiz husus Emniyetimizin başarılı operasyonlarıdır. Gerçekten Adana Emniyeti hizmetlerin en sıkıntılı olan illerimizden bir tanesidir. Hizmetin zor olduğu bir ilimizdir. Başta Emniyet Müdürümüz Mehmet Avcı olmak üzere Emniyetimizin tüm birimlerini yaptıkları başarılı çalışmalırından dolayı tebrik ediyorum.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler