CHP'li Türkmen: ‘Aladağ ilçesinde üretici ve çiftçilerin tarımsal sulama sorunları…’

CHP'li Türkmen: ‘Aladağ ilçesinde üretici ve çiftçilerin tarımsal sulama sorunları…’

Adana’nın ilçe ve köylerinin her sorunu ile yakından ilgilenen Türkmen, sorunları bir bir Meclis gündemine taşımaya devam ediyor…

Aladağ ilçesinde üretici ve çiftçilerin tarımsal sulama sorunlarına dikkat çeken Türkmen,

Elmacık Göletinide gündeme getirdi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen, Adana il, ilçe,köy ve mahallelerinin sorunlarını tek tek Meclis gündemine getirmeye devam ediyor. Türkmen, adım adım gezdiği mahalle ve köylerde tespit ettiği ve tarafına iletilen sorunları ilgili bakanlık ve bürokrasiye taşıyarak, çözüm üretebilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Türkmen, Aladağ ilçesinin başta Kökez ve Soğukoluk Mahalleleri olmak üzere üretici ve çiftçilerin tarla ve bahçelerinde tarımsal sulama yapabilmeleri için biran önce tamamlanmasını bekledikleri Elmacık Göleti’ni Meclis gündemine taşıdı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması istemiyle yazılı soru önergesi veren Türkmen, Elmacık Gölet’i ile ilgili yürütülen bir çalışmanın olup olmadığını sordu. Türkmen, yöre halkı üretici ve çiftçi için önem arz eden Elmacık Gölet’inin ne zaman tamamlanacağı ve hizmete alınacağı konusunda Bakan Eroğlu’ndan bir tarih vermesini istedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler