CTO Başkanı Şeref Can    TOBB Ticaret Odaları Konseyi’ne Yeniden Seçildi.

CTO Başkanı Şeref Can TOBB Ticaret Odaları Konseyi’ne Yeniden Seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleşen TOBB 79. Genel Kurulu Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde Hizmet Şeref Belgesi Alan CTO Başkanı Şeref Can TOBB Ticaret Odaları Konseyi’ne Yeniden Seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Halil Eygi, TOBB Delegesi Okan Gümüş ve Genel Sekreter Ayşe Karık katıldı.

30 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği törende Hizmet Şeref Belgesi almaya hak kazanan CTO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can Şeref Belgesini TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapılan genel kurulda, açılış programının ardından Birlik Başkanlığı seçimi ve sonrasında Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurullarının asil ve yedek üyeliklerinin seçimleri yapıldı.

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Can, TOBB 79. Genel Kurulu Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden başkan olarak seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun listesinde yer alarak yeniden TOBB Ticaret Odaları Konseyi Üyeliğine seçildi.

GenKurul ve Konsey üyeliği hakkında görüşlerini dile getiren Başkan Can, "Odamızın ne kadar etkin ve başarılı bir grafik çizdiğini TOBB Başkanımız M. Rifat Hisacıklıoğlu'nun bize bu görevi tekrar tevdi etmesinden de açıkça anlayabiliyoruz. Beni bu göreve tekrar layık görmesinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum. Ceyhan’ımız ve bölgemiz adına var gücümüzle çalışmaya, iş insanlarımızla değer üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler