Diyanet İşleri Başkanı Erbaş gazileri ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş gazileri ziyaret etti

Erbaş, "Bizim bu mücadele ruhumuz böyle sürdüğü müddetçe hiçbir güç bu milleti mağlup edemeyecektir. Her zaman biz galip olacağız. Yeter ki bu inanç, bu iman gücümüz devam etsin." dedi.

ANKARA

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bizim bu mücadele ruhumuz böyle sürdüğü müddetçe hiçbir güç bu milleti mağlup edemeyecektir. Her zaman biz galip olacağız. Yeter ki bu inanç, bu iman gücümüz devam etsin." ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erbaş, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazilere ziyarette bulundu.

Gazilerin sağlık durumuna ilişkin Başhekim Prof. Dr. Nilüfer Kutay Ordu Gökkaya'dan bilgi alan Erbaş, gazilere hizmetlerinden dolayı Başhekim Gökkaya ve ekibine teşekkür etti.

Vatan, millet, bayrak ve ezan için canları pahasına mücadele eden gazilere hizmetin bir ibadet olduğunu hatırlatan Erbaş, bu nedenle de doktorların çok mukaddes bir vazife yürüttüğünü söyledi.

Erbaş gazilere hizmette Diyanet İşleri Başkanlığına düşen ne varsa yapmaya her zaman hazır olduklarını bildirdi.

Tedavi gören gazileri de odalarında ziyaret eden Erbaş, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Erbaş, gazilerle sohbetinde, vatanın her tarafının mukaddes olduğunu, onun için nerede gazi olursa olunsun bütün gazilerin büyük bir mertebeye sahip bulunduğunu belirterek, "Önemli olan o mücadeleyi birlikte verebilmektir. Siz o mücadeleyi verdiniz. Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu gösterdiniz." ifadesini kullandı.

"Gazilerin duası en makbul dualardan"

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ziyaretin ardından hastane yerleşkesinde bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Rehabilitasyon Şube Müdürlüğündeki gazilerle de bir araya geldi.

Gazilik unvanının önemine işaret eden Erbaş, "Gazilerin duası en makbul dualardan. Şu anda özellikle sınır ötesinde, Afrin'de mücadele eden askerimiz, polisimiz, bütün güvenlik güçlerimiz için sizler de çok dua edin. Bizim bu mücadele ruhumuz böyle sürdüğü müddetçe hiçbir güç bu milleti mağlup edemeyecektir. Her zaman biz galip olacağız. Yeter ki bu inanç, bu iman gücümüz devam etsin." şeklinde konuştu.

Erbaş, gazilere Kur'an-ı Kerim ve İslam ilmihali hediye etti.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler