Selim Elçi
"Çukurova Havalimanı'nı şubat sonu, mart gibi açmayı planladık"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çukurova Havalimanı şantiyesinde incelemede bulundu, çalışmalarla ilgili brifing aldı.
- Bakan Karaismailoğlu: "Çukurova Havalimanı'nı şubat sonu, mart gibi açmayı planladık"
- Çukurova Havalimanı'nın şubat sonu veya martta açılması planlanıyor

Bakan Karaismailoğlu, Mersin'de katıldığı programlarda konuştu:
- "Önümüzde hakikaten Türkiye Yüzyılı için çok önemli bir seçim var. Seçimde bir sıkıntı görmüyoruz çünkü 20 yıldır milletimizin gönlünde taht kuran adayımız belli, o da Recep Tayyip Erdoğan"
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki iktidarın 100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırdı.
- "Yıllar önce 2023 hedeflerimiz vardı, hamdolsun bu hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik. Bundan sonra 2053 hedeflerini aldık karşımıza. 2053 hedefleri doğrultusunda da çalışmaya devam edeceğiz"
- "2023 hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik"
- "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde bütün dünyanın gıpta ile baktığı projeleri yapacağız ve Türkiye de bütün dünyada sözünü dinleten bir Türkiye olarak devam edecektir."
- "Yıllar önce 2023 hedeflerimiz vardı, hamdolsun bu hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik. Bundan sonra 2053 hedeflerini aldık karşımıza. 2053 hedefleri doğrultusunda da çalışmaya devam edeceğiz."

- "Çukurova Havalimanı'nı şubat sonu, mart gibi açmayı planladık"
- Mersin'in, demir, kara ve deniz yollarının kesişme noktasında olduğunu belirterek, ulaşım ağının havalimanıyla bağlanmasıyla kentin daha çok büyüyüp, güçleneceğini vurguladı.
- Şu anda inşaatı devam eden Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hattımızda da çok önemli çalışmalar var. Artık Mersin-Gaziantep arasında çalışılmayan bir bölüm yok. İnşallah 2024'ün sonu itibarıyla da Mersin'den Gaziantep'e kadar hızlı tren hattımızı bağlayacağız."
- "Milletin parası, millet için harcanıyor"
- "En fazla 4 yıl içerisinde Mersin'den hızlı trene binen vatandaşımızı, Konya, Ankara, İstanbul hatta Kapıkule'den Avrupa'ya kadar gidebilecek bir demir yolu güzergahını tamamlamış olacağız inşallah."
- 20 yıldır vatan, millet için çalışan kadrolar var. Artık Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde son 20 yıldır milletin parası, millet için harcanıyor ve o yüzden bu konforlu yollarda seyahat etme imkanı sağladık.

“İşte Birlik, Güçte Birlik: Adana” Kamu-Stk İş Birliği Projesi Tüm Detaylarıyla Değerlendirildi
27 Temmuz 2026 Pazartesi 07:30Adana'da 15 Temmuz şehitleri için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.
15 Temmuz 2026 Çarşamba 00:29Rektör Mehmet Görmez: "Şu anda Türkiye'de dini hayat zehirlenmiştir."
28 Haziran 2026 Pazar 14:55ÇÜ Adana Kozan İşletme Fakültesin' den mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.
22 Haziran 2026 Pazartesi 23:20Adana İSO 500 - 2025 Sektör Analizi
21 Haziran 2026 Pazar 01:05ÇÜ İlahiyat Fakültesinde Öğrenciler “Bayramlaşma Töreni ve Yıl Sonu Pikniği” nde Buluştu
02 Haziran 2026 Salı 19:12Türkiye Birincisi ‘Emanet’ Kısa Filmi Amerika’dan Ödül Aldı
23 Mayıs 2026 Cumartesi 20:14Prof. Dr. Hakkı Çiftçi’ye Bayburt Üniversitesi’nden Dede Korkut Bilim Ödülü
22 Mayıs 2026 Cuma 14:12ATÜ, 15. yılında “ATÜ’ye Değer Katanlar Ödül Töreni” Yapıldı
22 Mayıs 2026 Cuma 00:39ÇÜ Adana MYO’da Uluslararası Bilim İnsanları Hatıra Fidanı Dikti
02 Mayıs 2026 Cumartesi 06:30
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.