"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var"

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var"

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi İle İlgili Toplantı, Vali Demirtaş’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Memur-Sen ile İHH işbirliğiyle gerçekleştirilen "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesi ile ilgili toplantı, Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sarıçam Evliye Çelebi Turizm ve Otelcilik Okulu’nda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, İHH Adana Temsilcisi Veysel Tepeli,  İHH Yetim Birimi Sorumlusu Reşat Başer, okul müdürleri, proje paydaşları ve davetliler katıldı.

Proje ile ilgili olarak ayrıntılı bilgeler veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Memur-Sen ile İHH yöneticileri yaptıkları açıklamalarda, "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesi kapsamında yetim çocukların eğitim, sağlık, gıda, giyecek, barınma gibi ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. Açıklamalarda ayrıca bu projenin, dünyanın farklı bölgelerindeki yetim ve öksüz çocukların maddi, manevi ve sosyal ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatıldığı ifade edildi.

Projenin önemli bir sosyal sorumluluk faaliyeti olduğunu belirten Vali Demirtaş, yetim çocukların topluma kazandırılmasına önemli bir işlevi yerine getireceğini söyledi ve kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dünyada her yıl yüzbinlerce çocuğun anne ve babalarını kaybettiklerine, öksüz ve yetim kaldıklarına dikkat çeken Vali Demirtaş, "Her sınıfın bir yetim kardeşi var" projesinin yaygınlaştırılarak devam ettirilmesinin hayli yararlı olacağına inandığını kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler