İsrail’den Kurtulmak Arzusundaki Liberal Siyonist Güçler..

İsrail’den Kurtulmak Arzusundaki Liberal Siyonist Güçler..

Mustafa Yürekli: 'Son günlerde İsrail’de Ana Muhalefet İşçi Partisinin organize ettiği ve on binlerin katıldığı toplumsal yürüyüşlerde Filistinlileri hedef alan işgalci Siyonist politikaların protesto edilmesinin arkasında da Rohtschild’ler var..'

Şair, Yazar, Belgeselci Eyüp Sultan Sosyal Bilimler Derneği Genel Başkanı, Mustafa Yürekli, Sosyal Medyadan Yaptığı Açıklamada,

Rohtschild hanedanlığının temsil ettiği liberal Siyonistlerin İsrail yükünden kurtulmak için kullandıkları en büyük koz dünya sermayesini ve medyasını elinde tutan ve yönlendiren imkânlara sahip olmaları. Kısacası yenilikçi Siyonistlerin en güçlü oldukları alan para ve propaganda gücü! Merkez Bankalarını kontrolleri altında tutmaları dolar, borsa ve faiz üçgenindeki etkinlikleri liberaller için artı bir güç kaynağı. Rockefeller hanedanlığı tarafından himaye edinen muhafazakâr Siyonistlerin İsrail’i korumak ve Büyük İsrail İmparatorluğu hayaline ulaşmak için tek güvenceleri ise dünya silah sanayisine hükmediyor olmalarıdır. Gelenekçi Siyonistlerin, yenilikçi Siyonistler karşısında tek güvenceleri Pentagon ve NATO’daki ağırlıkları!

ABD-Kuzey Kore gerilimi bir 3. Dünya Savaşına dönüşürse Türkiye’nin böyle bir başıboşluktan istifade ederek İsrail’i hedef alacağından emin olan muhafazakâr Siyonist cephe için küresel bir çatışmanın düğmesine basmak çok riskli! Rockefeller cephesinin yeni bir Dünya Savaşı çıkarma isteklerinin altında yatan bir neden de küresel sermaye ve medya gücünü yani para ve propaganda gücünü elinde tutan liberal Rohtschild kliğini ancak bir küresel savaşın ardından tasfiye edebileceğine olan inancıdır.

Yenilikçi Siyonist hanedanların gerçek hedefi elbette sadece Netanyahu iktidarını devirmek değil. İsrail’i siyasi, askeri, sosyal, ekonomik ve kültürel bir istikrarsızlığa mahkûm edip Yahudi Baharını tetikleyerek bir toplumsal iç savaşın düğmesine basmak böylece İsrail’in yok oluşunu hızlandırmak! Son günlerde İsrail’de Ana Muhalefet İşçi Partisinin organize ettiği ve on binlerin katıldığı toplumsal yürüyüşlerde Filistinlileri hedef alan işgalci Siyonist politikaların protesto edilmesinin arkasında da Rohtschild’ler var.

Netanyahu hükümeti yolsuzluk iddiaları dolayısıyla hakkında açılan polis ve yargı soruşturmasının arkasındaki aklın liberal/yenilikçi Siyonist Rohtschild hanedanlığı olduğunu düşünüyor olmalı ki geçen hafta İsrail Dışişleri Bakanlığı aldığı bir kararla George Soros tarafından desteklenen tüm vakıfları kapatma kararı aldığını açıkladı.

George Soros’un dünya sermayesine yön veren Rohtschild’lerin bir tetikçisi, taşeronu olduğu düşünüldüğünde Netanyahu iktidarının asıl kavgalı olduğu adresin İsrail’den kurtulmak arzusundaki liberal Siyonist güçler olduğu aşikâr.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler