İstanbul'un çocukları Ahad ve Fevzi için el ele tutuşacak

İstanbul'un çocukları Ahad ve Fevzi için el ele tutuşacak
İHH'nın, Filistin'de İsrail askerlerince tutuklanan çocuklar için yarın yürüyüş düzenleyeceği bildirildi.

İSTANBUL

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfın'ın, Filistin'de İsrail askerlerince tutuklanan çocuklar için yarın yürüyüş düzenleyeceği bildirildi.

Vakıftan yapılan açıklamada, Filistinli çocuklar Fevzi El Cuneydi ve Ahed et-Tamimi'nin günlerdir İsrail zindanlarında olduğu vurgulanarak,

"İsrailli bakan, onların hayatlarını son nefeslerine kadar hapiste geçireceklerini söyledi. Haftaya her ikisinin de askeri mahkemede duruşmaları var. Yeterince baskı yapmazsak belki de uzun süreli tutuklanacaklar. Biz yüzlerce Filistinli çocuğumuzu ve bu iki çocuğumuzu İsrail zindanlarına terk etmeyeceğiz. Ama çocuklara yapılan zulme karşı İslam dünyasının sessizliğinden endişeliyiz. Haydi bu sessizliği sessizliğimizle bozalım. O çocukların sesi olalım." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, tüm gençlik teşkilatları ile çoluk çocuk herkes Galatasaray Lisesi önünden saat 14.00'te başlayacak sessiz yürüyüşe davet edilerek, Ahed ve Fevzi'nin fotoğrafının taşınacağı tek sıra halindeki yürüyüşün, Galatasaray Lisesi-Taksim Meydanı-Osmanbey-Şişli Camisi güzergahında yapılacağı belirtildi.

WEB TV ADANAPOST - 'Dünya 5'ten büyüktür, 1'den haydi haydi büyüktür..'

Abbas: ABD'nin hiçbir barış planını kabul etmeyeceğiz

ABD basınında 'BM'nin Kudüs kararı' geniş yer buldu

'Dünya ABD ve İsrail’in yalnızlığını gördü'

Trump'ın yardımları kesme tehdidi işe yaramadı

Kudüs tasarısı ABD’nin tehditlerine rağmen BM’de kabul edildi

kudus-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.