Karaisalı Belediyesi’nden İftar Yemeği
Karaisalı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 10 mahalle ve bir de ilçe merkezinde olmak üzere yaklaşık 10 bin vatandaşa iftar yemeği verecek.
Belediye tarafından verilecek iftar yemeği programları kapsamında merkez mahalleler, Filikli, Bucak, Boztahta, Kocaveliler, Kırıklı, Emelcik, Etekli, Bekirli, Güvenç, Kızıldağ Yaylası olmak üzere, 15 Haziran Çarşamba günü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla ilçe merkezinde yapılacak.
Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Karaisalı’da geleneksel hale getirilen iftar yemeği uygulamasını bu yıl Karaisalı Belediyesi olarak biz yapacağız. Tespit ettiğimiz 10 merkez mahallemize, diğer 51 mahalle sakinlerimizi de davet edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde topluca iftarlarımızı açacağız” dedi.
adanapost.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.