Karataş'lılar Zeydan Karalar Parkına Kavuştu ..

Karataş'lılar Zeydan Karalar Parkına Kavuştu ..

Seyhan Belediyesinin destekleri ile yapımı tamamlanan parkın  açılışı Karataş/Bahçe mahallesinde gerçekleştirildi .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal , Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları,CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ,CHP Karataş İlçe Başkanı Ersan Aygün ,  ve halkın katılımı ile açılışını gerçekleştirilen parka Zeydan Karalar ismi verildi .

Bahçe Mahallesi Parkının açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar  “Hizmetin rengi,görüşü olmaz .Adananın her noktasında hizmette bulunmak boynumuzu borcudur. Bizler halkımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.Bahçe mahallesi bizden park istedi,yol istedi bizlerde üzerimize düşeni gerçekleştireceğimiz yönünde söz verdik .Bugün sözümüzü yerine getirmenin gururu ile açılışını gerçekleştirdiğimiz parkımızın halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim “dedi .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal konuşmasında  “Değerli abim Zeydan Karalardan yol istedik bizleri kırmadı , festival yaptık desteklerini esirgemedi ,araç istedik gönderdi ,bahçe mahallemiz park istedi sözüm söz dedi ve yaptı .Her zaman  yanımızda olduğunu bir fiil bizlere ve halkımıza hissettirdi.Bizler de Zeydan Karalar ’a  verdiği destekler konusunda öncelikle şahsım ,sonra da halkım adına teşekkür ederim .”dedi .

Başkan Ünal ;  Bahçe Mahallemizde yapımı tamamlanan bu parkın yapımında desteklerini esirgemeyen Seyhan Belediye çalışanlarına da destekleri sebebi ile teşekkürlerini sundu.

Açılışta söz alan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut parkın bahçe halkına hayırlı olmasını temenni ederken,  sosyal demokrat yönetim anlayışını en iyi yansıtan belediye örnekleri sunarak Adana da hizmet veren Belediye Başkanları Zeydan Karalar ve Boğaçhan Ünal’ı kutladı .

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler