Kızıldağ Turnuvası’nda Şampiyon Emelcik1977 Takımı Oldu

Kızıldağ Turnuvası’nda Şampiyon Emelcik1977 Takımı Oldu
Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 6’ncısı düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında final heyecanı yaşandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvaya 18 takım katıldı. Finalde ise zorlu rakiplerini yenen Emelcik1977 takımı ile Kuşçusofulu Spor takımları karşı karşıya geldi.

Emelcik1977 ile Kuşçusofulu Spor final maçının başlama vuruşunu Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaparken, müsabakanın normal süresi 1-1 bitti. Seri penaltı atışlarında ise Emelcik1977 takımı şampiyonluğa ulaşırken, 6 bin TL para ödülünün de sahibi oldu.

Her iki takımı da tebrik eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu yıl 6’ncısını düzenlediğimiz turnuvanın amacı birlik ve beraberlik ruhumuzu arttırmaktır. Bu gün bizlere zevkli bir maç izlettikleri için Emelcik1977 takımı ile Kuşçusofulu Spor takımına teşekkür ediyor, şampiyon olan takımı ise tebrik ediyorum” dedi.

6. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası madalya ve kupa töreninin ardından sona erdi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.