Kızıldağ Yaylası Tarihi Bir Sezon Yaşıyor

Kızıldağ Yaylası Tarihi Bir Sezon Yaşıyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın göreve gelmesi ile Kızıldağ Yaylası’nda değişim rüzgarları esmeye başladı.

Sözlü ve Aslan’ın, yolunu genişleterek bulvar haline getirdiği ve uçak indirdiği Kızıldağ Yaylası, Adana ve çevre illerde yaşayan turizmcilerin gözdesi haline geldi. Kızıldağ Yaylası’nın muhteşem manzarasını görmeye gelen vatandaşlar, her iki başkana da yaylaya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 Kızıldağ Yaylası, Karaisalı’nın Ekonomisine Büyük Destek Sağlıyor

 Adanalılar, özellikle kar görmek için en yakın yer olarak Kızıldağ Yaylası’nı tercih ediyorlar. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Kızıldağ Yaylası’na gelen vatandaşlar sayesinde Karaisalı’da bulunan esnaflarda adeta bayram ediyorlar.

 Kızıldağ Yaylası’nın Yolları 7/24 Açık

Yoğun kar yağışının görüldüğü Kızıldağ Yaylası’nda karın boyu 4 metreyi geçti. Yayla yolunun ulaşıma kapanmaması için, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi ekipleri gece-gündüz demeden çalışıyor. Büyükşehir ve Karaisalı belediyesinin ekipleri, sürekli yol açma ve tuzlama çalışması gerçekleştirerek, karlanmayı ve buzlanmayı önlüyorlar.

 Başkan Aslan, Vatandaşları Kızıldağ Yaylası’nı Görmeye Davet Etti

 Vatandaşları Kızıldağ Yaylası’nın muhteşem manzarasını görmeye davet eden Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, “Kızıldağ Yaylamız doğasıyla, temiz havasıyla ve muhteşem manzarasıyla görülmesi ve gezilmesi gereken bir yer. Şuan da yaylamızda kar kalınlığı 3 metreyi geçmiş durumda. Ekiplerimizin gece gündüz çalışması ile yollarımız 7/24 açık durumda. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ve ekibine, Kızıldağ Yaylası’na yaptıkları hizmet için teşekkür ediyorum. Adana ve diğer illerde ki turizmcilerimizi yaylamızın muhteşem manzarasını görmeye davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler