Kocaispir,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda buluştu..

Kocaispir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda buluştu..

Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

20190328_092618.jpg

Kocaispir'in kahvaltılı poroğramı başladı.

Adana'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltılı programında bir araya gelen Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, "Üçlü olsun bizim olsun”dedi.

Adana Milletvekili Tamer Dağlı,  açılış konuşmasını yaptı..

Kocaispir, fildişi kulelerden halka bakan değil, halkın içerisinde yaşayarak sorunları önce tespit edip, ardından çözüme kavuşturan bir belediye başkanı olacağını söyledi.

Kocaispir, yaptığı açıklamada, “Şerefim, onurum, haysiyetim üzerine söz veriyorum. Fildişi kulelerinden halka bakan değil, her daim sizlerin içinde olan bir kardeşiniz olacağım. Sayın başkanım değil, kardeşim Fatih, bizim başkanımız Fatih, evladım Fatih olmak istiyorum. Sizler nasıl yaşıyorsanız bende sizler gibi yaşayacağım inşallah” dedi.

ispir-002.jpg

“Üçlü olsun bizim olsun” diyen Başkan Adayı Kocaispir, “Birincisi hükümet, ikincisi büyükşehir üçüncüsü ise ilçe belediyeler beraber olursak Adana'nın daha büyük hizmet alacağı bir gerçektir. Bu açıdan Cumhur İttifakı’na oyunuzu verin zira gün birlik günüdür” diye konuştu.

 

eraslan-024.jpg

Toplantı sonunda ASİM başkanı Mahmut Eraslan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir'e Şehrül-Emin dosyasını sundu ve davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı davetlilerin Kocaispir'e yönelttikleri sorularla son buldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler