Kozan Hayat Boyu Öğrenme Merkezi açılışı

Kozan Hayat Boyu Öğrenme Merkezi açılışı
Kozan Belediyesinin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Öğrenme Merkezi açıldı. 

HATAY (AA) - 

Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozan halk eğitim merkezi mehteran takımının gösterisiyle başlayan programda, Avrupa Birliği fonlarından alınan destekle kurulan merkezde 425 kadının eğitim gördüğünü kaydetti.

İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlüğü ve Kozan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan kursların devam edeceğini belirten Öztürk, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Yapılan dua ile açılış kurdelesi kesilen merkezde protokol üyeleri ve misafirler merkezi gezerek merkez yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Programa, Kozan Kaymakamı Avni Oral, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, KOSGEB İl Müdürü Hüseyin Şen, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunbaş, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Özgüner ile çok sayıda  vatandaş katıldı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.