KYK’lı öğrencilerden yılsonu sergisi  

KYK’lı öğrencilerden yılsonu sergisi  

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü’ne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Yurdu öğrencileri yurtta gördükleri kursların sonunda yaptıkları yağlı boya resimleri ve el işi ürünleri düzenlenen sergi açılışı..

sergi-006.jpg

KYK’lı öğrencilerden yılsonu sergisi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü’ne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Yurdu öğrencileri yurtta gördükleri kursların sonunda yaptıkları yağlı boya resimleri ve el işi ürünleri düzenlenen sergi açılışının ardından ziyaretçilerin beğenisine sundu.  

KYK Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, öğrencilerin barınma ve beslenme dışında verilen eğitim kurslarıyla yapılan ürünlerin sergilenmesiyle yurtların adeta eğitim ve öğretim yuvası haline geldiğini ifade ederek, “Öğrencilerimizin yoğun sınav maratonu içerisinde değerli vakitlerini ayırarak yaptıkları el emeği göz nuru eserlerinin sergilenmesi onların düğünüdür bayramıdır” dedi.

KYK  Adana İl Müdürlüğü’ne bağlı Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Yurdu’nun düzenlediği sergiye; yurt yöneticileri, personeller ve birçok öğrenci katıldı.

Yağlı boya resim , örgü, iğne teknikleri, ve kurdele nakışından, takı tasarımı ve tespihten oluşan binden fazla ürün bir gün süreyle Ramazanoğlu Konağında daha sonra ise Mahmut Sami Ramazanoğlu yurdunda sergilenecek.

                                        

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler