MÜSİAD Adana Başkanı Kavak, Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’un başarısını kutladı.

MÜSİAD Adana Başkanı Kavak, Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’un başarısını kutladı.

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, Adana Demirspor’un şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmasının şehrin sadece motivasyonuna değil, ekonomisine de önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Sadece motivasyonumuza değil, ekonomimize de katkı sağlayacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, 1’nci Lig’te şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor’un başarısını kutladı. Adana’nın  ekonomideki gücü, kültürel zenginliği, sanatı ve sporuyla zaten hep süper ligde kalmayı hak eden bir şehir olduğunu ancak, uzun yıllardan beri  süper ligde temsil edilemiyor olmasının üzüntü verdiğini belirten Kavak, “Birçok kez kapısından döndüğümüz süper ligi Adana Demirspor’un şampiyonluğuyla selamlamış olduk. Bu başarıda başta Başkan Murat Sancak olmak üzere kulüp yönetiminde yer alan arkadaşlarımızın, onları bu önemli görevi üstlenmeleri için telkin edenlerin, futbolcuların, teknik heyetin ve dünyanın her yerindeki ‘Mavi Şimşek’ taraftarlarının payı var” dedi.

Şehrin Gelişmişliği Sadece Ekonomiyle Ölçülmez

Adana’nın son yıllarda merkezi yönetimden önemli ölçüde spor alanında altyapı yatırımı aldığnı, bunlar arasında en önemli eserin geçtiğimiz yıl açılışı Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açılan 33 bin kişilik stadyum olduğunu kaydeden Kavak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir şehrin sadece istihdam, ihracat rakamlarının artması gelişmişliği tam olarak ifade etmez. Lisanslı sporcu sayısı ne kadar artıyor, kulüpleri yurtiçinde ve yurtdışında hangi başarılara imza atıyor bunlar da çok önemli. Ben Adana Demirspor’un süper lige çıkmasının şehirde sadece motivasyonu yükseltecek bir sıçrama olmayacağını düşünüyorum. Bu yükseliş ekonomi tablolarına da olumlu katkılar sağlayacak. Süper Lige çıkmak kadar süper ligde kalmanın da önemli olduğunu biliyoruz. Ama ben Adana Demirspor’un süper ligde çok başarılı olacağına şehrimizi ülke ve dünya genelinde etkin temsil edeceğine, tanıtımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler