PKK propagandası yaptı, "Beni boydan çekin" dedi 

PKK propagandası yaptı, "Beni boydan çekin" dedi 
Adana'da sosyal medyadan bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı ileri sürülen 3'ü çocuk 9 kişi adliyeye sevk edildi 

Adana’da sosyal medyadan bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptığı ileri sürülen 3'ü çocuk 9 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri, "Beni boydan çekin" diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 3'ü çocuk 9 kişinin bölücü terör örgütü PKK'nın sosyal medyada propagandasını yaptığını belirledi. Polis bu kişilerin yakalanması için 28 Ekim günü şafak vakti eş zamanlı olarak 10 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda özel harekat timleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Zanlıların evleri didik didik aranırken, ruhsatsız 1 av tüfeği ile 86 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete getirildi. Burada zanlılardan 3'ü yaşı küçük olduğu belirlenerek çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. 3 gün boyunca sorgulanan 9 kişi bugün ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi. Bu sırada bir zanlı "Beni boydan çekin" diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.