Prof. Dr. Asım Yapıcı’ya plaket

Prof. Dr. Asım Yapıcı’ya plaket

Din Psikolojisi Derneği Yönetim Kurulu Din Psikolojisine katkılarından dolayı Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Psikolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Asım Yapıcı’yı plaketle ödüllendirdi.

 

Prof. Yapıcı,  Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin organizatörlüğünde gerçekleştirilen Din, Değerler ve Sağlık Sempozyumu ve 8. Din Psikolojisi Anabilim Dalı koordinasyon toplantısında ödüllendirildi. Özellikle yurt içi ve yurt dışında akademik çalışmaları,araştırmalarının din psikolojisinin temel problemlerine odaklanmasının ödüllendirmede önemli bir kriter olduğu, bu kararın Din Psikolojisi Deneği Yönetim Kurulu tarafından ittifakla alındığı belirtildi.

 

asim-hoca.jpg

Plaketini Prof. Dr. Hayati Hökeleklielinden alan Prof. Yapıcı, hassaten Prof. Dr. Hayati Hökelekli’ye Dernek Başkanı Doç. Dr. Hasan Kaplan’a, Yönetim Kurulu üyelerine ve din psikologlarına teşekkürettikten sonra konuşmasını “Katerina” isimli şiirini okuyarak tamamladı. adanapost olarak Prof. Dr. Asım Yapıcı’yı tebrik ediyoruz.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler