Rektör Prof. Dr. Tuncel Fen Edebiyat Fakültesinde İncelemede Bulundu

Rektör Prof. Dr. Tuncel Fen Edebiyat Fakültesinde İncelemede Bulundu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Tuncel bu kapsamında Fen Edebiyat Fakültesini ziyaret etti.

ziyaret.jpg

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel fakülte ziyaretlerine devam ediyor. Rektör Prof. Dr. Tuncel bu kapsamında Fen Edebiyat Fakültesini ziyaret etti. Prof. Dr. Tuncel paydaşlarını önemseyen, eğitim-öğretimde kaliteye odaklanmış, insan ve doğa yararına yaptığı bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla Çukurova Üniversitesini model bir üniversite yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halime Paksoy karşıladı. Toplantı salonunda akademisyenlerle tek tek tanışan Prof. Dr. Tuncel’e fakülte ile ilgili brifing verildi.

Prof. Dr. Paksoy: “Uluslararası Standartlarda Bilgi Üreterek Sürekli Gelişen Bir Kurum Olmak İstiyoruz.”

Dekan Prof. Dr. Paksoy, Fen Edebiyat Fakültesinin Çukurova Üniversitesinin kuruluşundan bir yıl sonra kurulduğunu belirterek fakülte hakkında bilgi verdi. Fen-Edebiyat Fakültesinin amacının ilgili bilim dallarında bilimsel araştırmalar yapmak, lisans ve lisansüstü düzeyde çağdaş bir eğitim-öğretim gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Prof. Dr. Paksoy, gençleri temel araştırmalarla bilime, uygulamalı araştırmalarla ülke ve bölge sorunlarının çözümüne katkıda bulunacak şekilde yetiştirdiklerini söyledi.

Prof. Dr. Tuncel: “Hedefimiz, Çukurova Üniversitesini Model Bir Üniversite Yapmak”

Paydaşlarını önemseyen, eğitim-öğretimde kaliteye odaklanmış, insan ve doğa yararına yaptığı bilimsel, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla Çukurova Üniversitesini model bir üniversite yapmayı hedeflediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Tuncel de, iyi bir eğitim öğretim hizmeti sunmak için her bölümün sorunlarını dinleyerek yol haritası çıkaracaklarını ifade etti.

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Tuncel’in fakülte binasındaki incelemelerinin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler