Şehit Ailelerinden Vali Demirtaş’a Ziyaret

Şehit Ailelerinden Vali Demirtaş’a Ziyaret
Şehit Polis Memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün annesi Cennet Öztürk ve kardeşi Hasan Hüseyin Öztürk, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Aslangiray'ın annesi Havva Aslangiray, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk’un eşi Melek Bulduk,

Şehit Polis Memuru Şaban Kılıçarslan’ın eşi İnci Kılıçarslan ile şehit Onbaşı Emre Mücahit Topal'ın babası Salih Topal, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

vali-032.jpg

Şehit ailelerin ziyaretlerinden onur duyduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, ülkenin birlik ve bütünlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için canlarını veren aziz şehitlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, şehit yakınlarının hal ve hatırlarını, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, devlet ve millet olarak terör örgütlerine asla geçit verilmeyeceğini, daima şükran ve minnetle andıkları şehitlerin, vatana ve millete emanetleri olan ailelerine her platforma sahip çıkacaklarını vurguladı.

 

Ziyaret, şehit ailelerinin çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini dile getirmeleri, ‘vatan sağ olsun, milletimiz var olsun’ mesajları vermesiyle son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.