'Taksim'de yılbaşı kutlaması yapılmayacak'

'Taksim'de yılbaşı kutlaması yapılmayacak'

Beyoğlu Emniyet Müdürü Kılıç, Beyoğlu'nda yılbaşı tedbirlerinin üst seviyede olacağını belirterek, "Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek." dedi

İSTANBUL 

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nce, Taksim'deki bir otelde düzenlenen "Huzur Toplantısı"nda, ilçenin güvenliğinin sağlanması için alınan önlemler ele alındı, vatandaşlar güvenlik konusunda bilgilendirildi.

Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü, toplantıda, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında emniyetin önemini ortaya koyduğunu söyledi.

Emniyetin, vatandaşı doğrudan ilgilendiren bir alan olduğunu belirten Ünlü, "Vatandaşlarla iç içe olmak, onların desteğini almak ve onları bilgilendirmek bu açıdan çok önemli. Bunu da 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında gördük. Emniyet teşkilatımız vatandaşla diyalog halinde önemini ortaya koymuştur. Polisimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ise ilçenin güvenli geleceği adına önemli projeler hazırladıklarını vurguladı. Bu tür toplantıların oldukça başarılı ve faydalı olduğunu düşündüğünü dile getiren Kılıç, şöyle devam etti:

"Vatandaşlarımızın sorunlarını bize daha yakından iletmesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bu toplantılarımızı elimizden geldiği kadar devam ettireceğiz. İlçemizdeki güvenlik istatistikleri vatandaşları mutlu etmektedir. Vatandaşların tepkileri çok güzel. Beyoğlu'ndaki çalışmalarda vatandaş memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımızın talimatları sonucunda geçmiş yıllarda olduğu gibi bekçilik sistemi hayata geçirilmiş ve ilçemizde bir polis eşliğinde bekçiler görev almıştır. 32 bekçinin görev yaptığı Beyoğlu'nda evden, iş yerinden ve araçtan hırsızlık olaylarında önemli azalma kaydedilmiştir. Yeni bekçilerin takviyesi sonucuyla 72 bekçiyle Beyoğlu'nda geceleri vatandaş huzurlu uyuyabilecek."

"Yılbaşı tedbirleri iki katına çıkarıldı"

Kılıç, yeni yılın yaklaşmasıyla tedbirlerinin iki katına çıkarıldığını, bu yıl diğer yıllara oranla daha üst seviyede tedbirler alındığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yılbaşı tedbirleri üst seviyede olacak. Geçtiğimiz yıl Reina saldırganının önce Taksim’de görüntü çekip daha sonra tedbirleri görünce başka yere yönlenmesi nedeniyle tedbirleri iki katına çıkaracağız. Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı'ndan girişlerde önlemler alınacak. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız."

Muhabir: Abidin Mutlu Bozdağ

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler