Vali Demirtaş, Öğrencisi Tarafından Saldırıya Uğrayan Müdür Yardımcısı İhsan Ağca’yı Hastanede Ziyaret Etti

Vali Demirtaş, Öğrencisi Tarafından Saldırıya Uğrayan Müdür Yardımcısı İhsan Ağca’yı Hastanede Ziyaret Etti
Vali Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz günlerde ‘devamsızlığını silmediği’ gerekçesiyle lise 12. sınıf öğrencisi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan..

Yüreğir İlçesi Medine Müdafi Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı İhsan Ağca’yı tedavi gördüğü TOKİ Numune Hastanesi’nde ziyaret etti.

Vali Mahmut Demirtaş, ziyareti sırasında faili yakalanarak gözaltına alındığı  olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu, saldırının bir öğrenci tarafından okul yöneticisine yönelik olarak gerçekleştirilmesinden dolayı üzüntüsünün daha da artığını söyledi ve Müdür Yardımcısı İhsan Ağca’ya geçmiş olsun temennisinde bulunarak, acil şifalar diledi.

Hastanedeki tedavisi süren ve durumu iyiye giden Yüreğir İlçesi Medine Müdafi Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı İhsan Ağca ise, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.