Bulut: "Adana’yı cezalandıranlar sandıkta karşılığını alacak.."

Bulut: "Adana’yı cezalandıranlar sandıkta karşılığını alacak.."

Bulut: "Cumhuriyet halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, 24 Haziran’da Adanalılara iktidarın 16 yıllık Adana karnesine bakarak, geleceğine oy vereceğini kaydederek, “Adana’yı cezalandıranlar sandıkta karşılığını alacak"  

Adana’yı cezalandıranlar sandıkta karşılığını alacak

Tek eksiğimiz siyasi irade

Cumhuriyet halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, 24 Haziran’da Adanalılara iktidarın 16 yıllık Adana karnesine bakarak, geleceğine oy vereceğini kaydederek, “Adana’yı cezalandıranlar sandıkta karşılığını alacak" dedi. 

24 Haziran’da Türkiye’ye ekonomi, eğitim, sosyal yardımlar ve diğer tüm alanlarda huzur getirecek projelerini anlatmayı Yumurtalık’ta sürdüren CHP Adana Milletvekili Adayı Burhanettin Bulut, Adanalılara “Bu şehri 16 yıl boyunca cezalandıran, işsizlik, yoksulluk ve atıl projeler kentine dönüştüren iktidarın karnesine bakıp, çocuklarının geleceği için oy kullanacağına inanıyorum” diye konuştu. Bulut, Adana’yı cezalandıran siyasi iradenin 24 Haziran’da sandıkta karşılığını kaydetti.

ADANA’NIN VERGİLERİNİ BAŞKA İLLERE AKITTILAR

Kurucu değerler yanında saf tutan Adanalının siyasi ayrımcılığa tabii tutulduğunu, halkın cezalandırıldığını, başta İstanbul ve diğer şehirlere Adanalıların vergileriyle kamu imkanlarının siyasi tarafgirlikle akıtıldığını ancak Adana’nın sözde büyüyen Türkiye’den hak ettiği payını alamadığını hatırlatan Burhanettin Bulut, “Bizim en büyük vaadimiz ayrışmayı bitirip eşit ve adil bir düzen getirmek. Bizim vergilerimizle daha çok oy aldıkları şehirleri ihya ettiler. Bu siyasi taassubu bitirip, hak ettiğimiz refah payını alacağız. İşsizlik ve yoksulluk kaderimiz olmayacak” ifadelerini kullandı.

 

ÇUKUROVA TÜRKİYE'Yİ AYDINLATACAK

Karaisalı’dan Tufanbeyli’ye kadar dolaşıp, el sıkıştıkları Adanalıların artık değişim ve refah istediğini, herkesin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin pozitif rüzgarının dalga dalga yayıldığını kaydeden Bulut, “Adanalılar meşaleyi yaktı. Bu meşale Türkiye’yi aydınlatacak. Bereketli topraklarımızda her şeyin üstesinden gelecek potansiyelimiz var. Tek eksiğimiz eşit ve adil bir siyasi irade. Tarımdan sanayiye, spordan kültür sanata kadar yeniden üreten kent olmak için Adana’ya kör bakan siyasi iradeye “Artık tamam” diyerek çocuklarına daha iyi bir gelecek sunan halk iktidarını getirecek” dedi.

 

LAİK, ÇAĞDAŞ VE BİLİMSEL EĞİTİM

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’nunda (KESK) kamu emekçileriyle de buluşan Bulut, Türkiye’de 16 yılda en yıkıcı tahribatın demokrasi, özgürlükler ve emek alanlarında yaşandığını kaydederek, “Tekrar altını çiziyorum ki, 24 Haziran bir iktidar seçimi değil. Denetimsiz bir gücü tek adam kullanmak istiyor. Henüz bu yetkileri kullanmadan yaşananları gördük. Bu yüzden devri sabık yaratmadan, hukukun üstünlüğünü, eşitlik, adalet ve özgürlükleri getirip, OHAL ve KHK zulmünü bitireceğiz. Laik, çağdaş ve bilimsel eğitim sistemini kurup, kindar değil sorgulayan, bilimin peşinde koşan nesiller yetiştireceğiz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler