Erdoğan: Türk ekonomisi saldırılara karşı şerbetlidir

Erdoğan: Türk ekonomisi saldırılara karşı şerbetlidir

Erdoğan, "Bir takım çevreler ısrarla Türkiye'nin başına kara bulutlar toplamaya çalışıyor. Halbuki Türk ekonomisi bu tür saldırılara karşı şerbetlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk ekonomisi saldırılara karşı şerbetlidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir takım çevreler ısrarla Türkiye'nin başına kara bulutlar toplamaya çalışıyor. Halbuki Türk ekonomisi bu tür saldırılara karşı şerbetlidir." dedi.

ADANA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da Çukurova Bölgesi sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda konuştu.

"Geleceğimizi biz belirleyeceğiz"

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bu kur filan, bunların hiçbirisi bizim geleceğimizi belirleyen şeyler değil. Bizim geleceğimizi, biz belirleyeceğiz. Bir takım çevreler ısrarla Türkiye'nin başına kara bulutlar toplamaya çalışıyor. Halbuki Türk ekonomisi bu tür saldırılara karşı şerbetlidir."

Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine ilişkin, "24'ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz." dedi.

Vatandaşlara çağrı

Vatandaşlara, yastık altındaki altın ve dövizlerini Türk lirasına çevirme çağrısında bulunan Erdoğan, "Yastık altında hala döviz varsa TL'ye çevirelim. Bize ekonomik harp ilan edene bizim de gereğini, milli seferberliği yapmamız lazım." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler