Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığına Özkut Özdemir atandı

200947.jpg

Özdemir ve Baysal, bir otelde gerçekleşen toplantıda gazetecilerle buluştu.

200937.jpg

Özkut Özdemir, toplantıda, çözüm odaklı siyaset anlayışını benimseyeceklerini belirterek, "Şehrimizin ekonomik kalkınması, istihdamın artması, sosyal hizmetlerin ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi için çalışacağız." dedi.

img-1776.jpeg

İl Başkanı Özkut Özdemir basınla tanışma toplantısında hedeflerinin iktidar olduğunu söyleyerek; "Necmettin Erbakan’ın izninde, Fatih Erbakan’ın liderliğinde Adana’yı Türkiye’nin öncü şehirlerinden birincisi yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ozkut-ozdemir-1.jpg

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından il başkanı olarak atanan Özkut Özdemir basınla tanışma toplantısında hedeflerinin iktidar olduğunu söyleyerek;

adana-il-baskani-ozkut-ozdemir.jpg

"Necmettin Erbakan’ın izninde, Fatih Erbakan’ın liderliğinde Adana’yı Türkiye’nin öncü şehirlerinden birincisi yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ozkut-ozdemir.jpg

Törene partililer, basın mensupları ve çok sayıda davetlinin yanı sıra Yeniden Refah Partili Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı programın açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı görevine atanan Özkut Özdemir yaptı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim Elçi Arşivi