Çukurovalıların Lideri Bahçeli Adana'da

Çukurovalıların Lideri Bahçeli Adana'da
Çukurovalılar Liderini Bekliyor.. ‘Cumhur İttifakı’ diyerek, Bahçeli ve Çukurovalılar, her zaman olduğu gibi, milletinin ve devletinin yanında..

mhp-1-006.jpg

Çukurovalılar Liderini Bekliyor..

Mhp Adana Milletvekili Aday Tanıtımı Yapılıyor..

Bahçeli bekleniyor. .

‘Cumhur İttifakı’ diyerek, Bahçeli ve Çukurovalılar, her zaman olduğu gibi, milletinin ve devletinin yanında..

‘Yiğit Adanalı’lar, son yüzyılda hem Anadolu Müslümanlarının, hem de  Dünya Müslümanlarının umudu olmuştur. Ve olmaya devam etmektedir..

Kurtuluş harbinin direniş ruhu, Adana’da vücut buldu ve ete kemiğe büründü. Başkanlık sisteminin kuruluşunda, ‘Referandum’ ve ‘Cumhur İttifakı’ seçimlerinde, en büyük desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adanalı siyasetçi Devlet Bahçeli ve Çukurovalılar vermiştir; her zaman olduğu gibi, milletinin ve devletinin yanında olmuştur..

İslam Milletinin bu ruhu, bin yıllık siyasi, tarihi birikimi ile “Hüseynî duruşu”nu devam ettirecek. Bu bize, dinimizin emri, coğrafyamızın mecburiyetidir.

bahceli-004.jpg

MHP Lideri Bahçeli Adana’da!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün (21 Haziran 2018-Perşembe) Adana’da İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek olan “Büyük Çukurova Mitingi”ne katılıp önemli mesajlar verecek.

İSTASYON MEYDANINDA SAAT 17.00’DA

19 Haziran’da Samsun’da "Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün Bayrağına" temalı mitinge katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün de memleketi Adana’da “Büyük Çukurova Mitingi”nde halka hitap edecek. İstasyon Meydanı’nda saat 17.00’da kürsüye çıkacak olan Bahçeli’nin, hemşehrilerine ve Türkiye’ye önemli mesajlar vermesi bekleniyor. Başta MHP tabanı olmak üzere kentte Devlet Bahçeli heyecanı yaşanıyor..

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.