İzgioğlu: 'Hedefimiz; Güçlü Devlet, Güvenli Ülke, Mutlu Milleti İnşa Etmektir..’

İzgioğlu: 'Hedefimiz; Güçlü Devlet, Güvenli Ülke, Mutlu Milleti İnşa Etmektir..’
İzgioğlu, MHP’nin seçim beyannamesinin hedefi özetle; güçlü devlet, güvenli ülke, mutlu milleti inşa etmektir. Türkiye’nin Doktoru Devlet, Reçetesi Milliyetçi Hareket’tir.” dedi.

'Hedefimiz; Güçlü Devlet, Güvenli Ülke, Mutlu Milleti İnşa Etmektir..’

Yumurtalık ilçesinde yoğun ilgi gösterilen MHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa İzgioğlu, “MHP’nin seçim beyannamesinin hedefi özetle; güçlü devlet, güvenli ülke, mutlu milleti inşa etmektir. Türkiye’nin Doktoru Devlet, Reçetesi Milliyetçi Hareket’tir.” dedi.

 

  • “Doktor Devlet Reçete MHP!”
  • “Türkiye’nin doktoru Devlet Reçetesi Milliyetçi Hareket”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski İl Başkanı 27. Dönem Adana Milletvekili Adayı Mustaf       a izgioğlu, “MHP’nin seçim beyannamesi, toplumun ekonomik alanda yaşadığı hemen tüm sorunları çözme amacı taşımaktadır” dedi.

EKONOMİK SORUNLAR DA ÖNCELİĞİMİZ

MHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa İzgioğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programı kapsamında Yumurtalık ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren ve tatil için ilçeye gelen vatandaşlarla buluşan İzgioğlu büyük ilgi gördü. İzgioğlu, “Devletimizin ve milletimizin huzuru, güvenliği ve bekası için hiç karşılık beklemeden büyük bir mücadele veren Milliyetçi Hareket Partisi, toplumun ekonomik alanda yaşadığı sorunları da çözme amacındadır.” mesajı verdi.

İŞÇİ, MEMUR, ÇİFTÇİ, EMEKLİ, ÖĞRENCİ…

İzgioğlu “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde MHP’nin ortaya koyduğu seçim beyannamesi; işçi, memur, emekli, işsiz, çiftçi gibi tüm sosyal dilimlerin beklentisini karşılamaktadır. Bu manada, kamuda çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılması, uzman çavuşlarımızın tümünün kadroya alınması, polislerimizin ve öğretmenlerimizin ek göstergesinin 3600’e yükseltilmesi, atanamayan öğretmenlerimizin tamamına kadro oluşturulması, sağlık çalışanlarına yıpranma payı hakkı verilmesi, asgari ücretten vergi alınmaması, işsiz her aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği yardımı verilmesi, projelerimizden bazılarıdır.” diye konuştu.

BİREYLERİN SORUNU, ÜLKE SORUNUDUR

MHP Adana eski İl Başkanı MHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa İzgioğlu, “Türk-İslam düşmanlarına ve bunların üzerimize saldığı terör örgütlerine karşı verilen mücadele elbette bizim için önceliklidir. Ama biz aynı zamanda, çalışan-çalışmayan tüm toplumun refahının artırılmasını, geleceğe güvenle bakılmasını, kadına ve çocuğa yönelik istismar ve şiddetin önlenmesini, sağlık ve eğitim gibi alanlarda kalitenin yükseltilmesini de vazgeçilmez olarak kabul ediyoruz. Çünkü; bireylerin sorunu toplamda ülke sorunudur. MHP’nin seçim beyannamesinin hedefi özetle; güçlü devlet, güvenli ülke, mutlu milleti inşa etmektir. Türkiye’nin Doktoru Devlet, Reçetesi Milliyetçi Hareket’tir.” dedi.

Ziyaretlerde, MHP Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, MHP Milleüvekili Adayları Diren Özgül, Aziz Sökmen, Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Fuat Toygar da hazır bulundular.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.