Abdullah Doğru, Mısır Çarşısı ve Pazarlar Caddesi Esnafıyla kucaklaştı.

Abdullah Doğru, Mısır Çarşısı ve Pazarlar Caddesi Esnafıyla kucaklaştı.

Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru Esnaf gezilerini hız kesmeden devam ettiriyor. Doğru,bugün ise  Esnaf ziyaretlerini Pazarlar Caddesi ve mısır Çarşısında sürdürdü.

dogru-1.jpg

Abdullah Doğru, Mısır Çarşısı ve Pazarlar Caddesi Esnafıyla kucaklaştı.

Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru Esnaf gezilerini hız kesmeden devam ettiriyor. Doğru,bugün ise  Esnaf ziyaretlerini Pazarlar Caddesi ve mısır Çarşısında sürdürdü. Esnaf ve Halkla buluşan Ak Parti Milletvekili Adayı Doğru, Pazarlar Caddesi ve Mısır Çarşısı Esnafına,Mübarek Ramazan ayının  bereketiyle, bol kazançlar diledi. Doğru, İftarda ise İl Başkanlığı dönemimde birlikte görev yaptığı dostlarınla bir araya geldi.

dogru-2-003.jpg

Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Pazarlar Caddesi ve Mısır Çarşısı Esnafıyla buluşan Doğru, Mübarek Ramazan ayının  bereketiyle, bol kazançlar diledi. Ak Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru, Tek,tek esnafları gezerek rsnafla kucaklaştı.

Dogru,Ülke ve dünya meselelerine duyarsız kalmayan, üstlendiği sorumlulukla ekonomiye dair ümidimizi diri tutan esnaflarımızın her zaman Hükümet olarak yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Doğru, 24 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye açısından önemli olduğunu vurguluyarak, Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı, esnaflardan hem Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a, hem de partilerine destek istedi. İftarda ise İl Başkanlığı dönemimde birlikte görev yaptığı dostlarınla bir araya bir araya gelen Dogru,Sen ben değil, biz olmayı bildik. Şimdi dünya ve düzen değişiyor. 24 Haziran’da el ele verdiğimizde Birlik Hikayemiz yeniden başlıyor mesajını verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler