Aksoy, Vatandaşlar İle Buluşmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Aksoy, Vatandaşlar İle Buluşmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Muhammed Aksoy, seçim çalışmaları çerçevesinde ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 24 Haziran Seçiminin önemini anlatan Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

aksoy-003.jpg

Aksoy, Vatandaşlar İle Buluşmalarını Aralıksız Sürdürüyor

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy, seçim çalışmaları çerçevesinde ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. 24 Haziran Seçiminin önemini anlatan Aksoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyerek, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

 

AK Parti Hizmetlerini Anlattı

 

Bölgenin kanaat önderleri ile bir araya gelen AK Parti Adana Milletvekili Adayı Aksoy, bölgenin ileri gelenleri ile seçim istişaresi yaparak, AK Parti Hükümetlerinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ülkeye ve millete kazandırdığı hizmetlerini anlattı.

 

Bakan Çelik’ten Aksoy’a Ziyaret

 

Bir dizi programlara katılmak üzere memleketi Adana’da bulunan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana Milletvekili Adayı Muhammed Aksoy’un Ziyapaşa bulvarında bulunan seçim ofisini ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi alıp, burada bulunan vatandaşlar sohbet etti.

 

Vatan Millet Sevdalılarıyla El Ele

 

Seçim startı ile beraber yaptığı çalışmaları anlatan Aksoy, kendisiyle omuz omuza AK Parti’ye gönül veren “Vatan, millet sevdalısı” gençlerin yanlarında olduğu sürece, Türkiye ve AK Parti’nin önünde hiçbir engelin duramayacağını vurguladı.

 

AB Bakanı Çelik’e Teşekkür

 

Esnaf ve vatandaşlar ile sürekli birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla iç içe olduklarını dile getiren Aksoy, onların sorunlarını dinlediğini ve çözüm arayışı içinde olduğunu belirtip, AB Bakanı Ömer Çelik’in seçim ofisini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

 

Bakan Çelik, gençlerle sohbet ettikten sonra başarı temennisinde bulunup seçim ofisinden ayrıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler