Yusuf Baş: 24 Haziran Türkiye’nin son şansı!

Yusuf Baş: 24 Haziran Türkiye’nin son şansı!
MHP Adana İl eski Başkanı Eğitimci Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, muhteşem ilgiyle karşılandığı Sarıçam’da fırtınalar estirdi. Ev toplantısı mini mitinge dönüşen Baş, vatandaşlara tarihi bir çağrıda bulundu:

mhp-adana-1-001.jpg

Yusuf Baş: 24 Haziran Türkiye’nin son şansı!

MHP Adana İl eski Başkanı Eğitimci Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, muhteşem ilgiyle karşılandığı Sarıçam’da fırtınalar estirdi. Ev toplantısı mini mitinge dönüşen Baş, vatandaşlara tarihi bir çağrıda bulundu:

“Mensubu olduğum MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bugüne kadar karşılık beklemeden ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle vatanımız için, milletimiz için çok büyük fedakârlıklar yaptı. Vatanı ve milleti için 5 bin şehit vermiş bir Hareketiz. Sizlerden aş, ekmek istemiyoruz. Ülkemizin bekası için sadece, üç hilalden yana, Cumhur İttifakı’ndan yana bir tercih yapmanızı istiyoruz. Bu seçim, Türkiye’nin son şansıdır. 24 Haziran’da sandığa bu şuurla gitmeliyiz. Vatan sizin, bayrak sizin, ezan sizin; görev sizin” 

  • “24 Haziran Türkiye’nin son şansı!”
  • “Vatan sizin görev sizin!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl eski Başkanı Eğitimci Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, “Bu seçim, Türkiye’nin son şansıdır. 24 Haziran’da sandığa bu şuurla gitmeliyiz. Vatan sizin, bayrak sizin, ezan sizin; görev sizin!” dedi.

“ADANA’NIN GÜLEN YÜZÜ” OLDU

Adana İl eski Başkanı Eğitimci Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, olağanüstü bir gayretle seçim çalışmalarına devam ediyor. Sabah öğleden önce başlayıp sahura kadar süren saha çalışmasında hep tebessüm eden, bu özelliğiyle vatandaşa pozitif enerji yayan Yusuf Baş, eğitimci-siyasetçi kimliğine “Adana’nın Gülen Yüzü” sıfatını da eklemeyi başardı.

 

EV TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

MHP Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, diğer yerlerde olduğu gibi Sarıçam’da da çok yoğun sevgiyle karşılandı. Elinde broşürle mahalleleri gezen Baş, partisi MHP’ye ve Cumhur İttifakı”na neden destek verilmesi gerektiğini bıkmadan anlattı. İlçede bir ev toplantısı şeklinde tasarlanan program ise, muhteşem ilgi sebebiyle açık alanda mini mitinge dönüştü.

 

SİZDEN AŞ-EKMEK İSTEMİYORUZ

Yusuf Baş, vatandaşlara şu mesajı verdi:

“Mensubu olduğum MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bugüne kadar karşılık beklemeden ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle vatanımız için, milletimiz için çok büyük fedakârlıklar yaptı. Vatanı ve milleti için 5 bin şehit vermiş bir Hareketiz. Sizden beklentimiz ise şudur. Sizlerden aş, ekmek istemiyoruz. Sadece, üç hilalden yana, Cumhur İttifakı’ndan yana bir tercih yapmanızı istiyoruz.” 

 

BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN SON ŞANSI

MHP Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş, devam ederek “15 Temmuz 2016’dan beri yaşananlar ortada. Kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü görüyorsunuz. Bölücü terör örgütlerine, onların ağababası küresel güçlere yol vermek isteyenlere karşı MHP’nin Meclis’te güçlü olması lazım. Cumhur İtttifakı’nın birinci turda seçilmesi lazım. Bu seçim, Türkiye’nin son şansıdır. 24 Haziran’da sandığa bu şuurla gitmeliyiz. Vatan sizin, bayrak sizin, ezan sizin; görev sizin!” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.