Başkan Akan: Güçlü Bir Türkiye Yolunda24 Haziran Milat Olacak

Başkan Akan: Güçlü Bir Türkiye Yolunda24 Haziran Milat Olacak
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları kapsamında Denizli, Dumlupınar, Gülbahçesi Mahalleleri ve Kızılay Caddesi’nde bulunan Alsaray İş Merkezi  esnaflarını ziyaret edip,

ak-parti-1.jpg

Başkan Akan: Güçlü Bir Türkiye Yolunda24 Haziran Milat Olacak

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışmaları kapsamında Denizli, Dumlupınar, Gülbahçesi Mahalleleri ve Kızılay Caddesi’nde bulunan Alsaray İş Merkezi  esnaflarını ziyaret edip, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ile Genel Seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından dönüm noktası olduğunu anlattı.

 

AK Parti 2023, 2053 Ve 2071 Hedeflerine Hazır

Esnaflar ile sohbet edip, bol kazançlar dileyen Akan, esnafın sorunlarını dinledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini dile getiren Akan, Türkiye’nin gelecek vizyonu açısından 24 Haziran seçimlerinin bir başlangıç olacağını vurguladı.

 

Devlet Millet İçin Vardır

Akan, millete hizmet yolunda ‘olmaz, yapılamaz’ denen birçok başarıya AK Parti’nin kolaylıkla imza attığını hatırlatarak, “Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirleyerek, AK Parti vizyonunu buna göre hazırladı. 24 Haziran’da, milletiyle daima iç içe olan, “devlet millet için vardır” diyen AK Parti’nin zaferiyle taçlanacaktır” dedi.

 

Esnafa Teşekkür

Türkiye üzerine oynanan oyunları milletin gördüğünü belirten Akan, en güzel cevabın yine 24 Haziran’da milletin vereceğini sözlerine ekleyerek, kendilerine yakın ilgi alaka gösteren, esnaflara teşekkür etti.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.